20.6.2012

Huippudesignia ja tyylivinkkejä: Kaivopihan Silmäasema uudisti myymäläkonseptinsa

Harvalla meistä on vaatekaapissa Chanelin muotiluomus, mutta silmälasit ovat yhä useammin huippudesignia. Nykyaikainen optikkoliike auttaa asiakasta löytämään omaan tyyliin ja elämän eri tilanteisiin sopivat silmälasit. Kaivopihan Silmäaseman uudistetussa myymälässä silmälasien ostamisesta on pyritty tekemään asiakkaalle entistä helpompaa ja miellyttävämpää.

Kesäkuussa uudistetussa Kaivopihan Silmäaseman myymälässä kehykset ovat esillä aiempaa selkeämmin eri brändi- ja asiakasryhmittäin. Myös koko myymälän värimaailma kalusteita myöten on uudistunut.

– Enää lasit nenän päällä eivät ole epämiellyttävä, pakollinen paha, vaan selkeä osa persoonaa ja tyyliä. Useimmat omistavatkin monet lasit eri käyttötarkoituksiin. Myyjämme ovat saaneet muun muassa tyylikoulutusta, jotta asiakas voi luottaa heidän näkemyksiinsä ja vinkkeihin, Silmäaseman liiketoimintajohtaja Pasi Kohmo kertoo.

Silmälaseja hankkiessa tärkeintä on selvittää, mihin käyttötarkoitukseen ne tulevat.

– Yleensä asiakkaat ajattelevat ostavansa samanmalliset kehykset kuin vanhat, mutta asiantuntevan myyjän avulla hän voi löytää itselleen ihan uuden mallin. Meiltä ei kukaan lähde sellaisten lasien kanssa, jotka eivät hänelle sovi.

– Harva tulee ajatelleeksi, että silmälasit on edullisin tapa pukeutua huippusuunnittelijoiden luomuksiin. Meillä esimerkiksi on Suomen laajin merkkikehysten valikoima, Silmäaseman liiketoimintajohtaja Pasi Kohmo jatkaa.

Kaikki palvelut samasta yrityksestä

Silmäasema tarjoaa myös silmiin ja silmien alueelle liittyviä kirurgisia toimenpiteitä. Esimerkiksi elämänlaatua parantavat taittovirheleikkaukset kasvattavat koko ajan suosiotaan kaikissa ikäryhmissä.

– Madallamme asiakkaan kynnystä tutustua silmäterveyspalveluiden tarjontaan. Kun kaikki silmäkirurgiset toimenpiteet löytyvät samasta paikasta optikkopalveluiden kanssa, mahdollistaa se asiakkaan ohjaamisen sujuvasti optikon näöntarkastuksesta muihin silmäterveydenhoidon palveluihin. Niitä tarjoamme silmäsairaaloissa Helsingissä ja kahdeksalla muulla paikkakunnalla ympäri Suomea, Kohmo kertoo.

Uudistunut, raikkaampi ja nuorekkaampi ilme näkyy myös muissa Silmäaseman liikkeissä myöhemmin.

Lisätietoja
Pasi Kohmo
liiketoimintajohtaja
Silmäasema Fennica Oy
puh. 050 331 7015
pasi.kohmo@silmaasema.fi

Silmäasema Fennica Oy tarjoaa valtakunnallisesti kaikkeen silmäterveyteen liittyviä palveluita ja tuotteita. Optisen vähittäiskaupan lisäksi konserni toimii terveyspalvelualalla silmätautien erikoislääkäripalveluiden, silmäkirurgisten palveluiden ja silmälaboratoriopalveluiden alalla sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Liikevaihto vuonna 2011 oli yli 60 miljoonaa euroa. Ketjun toiminta-ajatus on tarjota asiakkailleen kaikki näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvät palvelut. Silmälääkäri- ja optikkopalvelut löytyvät kaikista ketjun liikkeistä. Jokaisessa liikkeessä on myös työnäkemisen erikoiskoulutuksen saanut optikko.