Varaa Aika
Varaa Aika

Kaksi uutta myymälää Nurmijärvelle

Silmäasema laajentaa toimintaansa Uudellamaalla ja avaa kaksi uutta myymälää Nurmijärvellä toukokuussa. Ensimmäinen myymälä aukeaa Klaukkalaan 4.5. ja toinen Nurmijärven kirkonkylälle S-marketin yhteyteen 20.5. 40. vuottaan juhliva ja kasvuvauhdissa oleva Silmäasema on avannut tänä vuonna jo yhteensä neljä uutta myymälää eri puolille Suomea ja yhden silmäsairaalan Jyväskylään.

”Nurmijärvi on kasvava asuinalue, jonka lähipalveluita haluamme omalta osaltamme lisätä, ja nyt nurmijärveläiset löytävät asiantuntevat silmäterveyden ja näkemisen palvelut omasta kunnasta”, Silmäaseman toimitusjohtaja Pasi Kohmo kertoo.

Silmäaseman ammattitaitoinen henkilökunta auttaa nurmijärveläisiä yksilöllisesti kaikissa näkemiseen liittyvissä kysymyksissä nyt kahden myymälän voimin. Laajasta kehys- ja aurinkolasimallistosta löytyvät sekä maailman huippumerkit että luotetut ja tyylikkäät klassikot. Tänä vuonna Silmäasemalla on erityisen paljon linssitettäviä merkkiaurinkolaseja.

Silmäasema on panostanut tuote- ja palvelutarjonnan laajentamiseen ja asiakkaille sopivan hinnoittelun kehittämiseen: asiakas voi valita haluaako hän ostaa edullisesti vai panostaa räätälöityihin yksilöllisiin ratkaisuihin.

Myymälöiden avajaistarjouksena kannattaa hyödyntää -50%:n etu koko valikoimasta sisältäen linssit ja kehykset. Uusien liikkeiden avajaiskampanjat ja -tapahtumat jatkuvat juhannukseen asti.


Lisätietoja:

Pasi Kohmo, toimitusjohtaja, pasi.kohmo(@)silmaasema.fi
Kati Räihä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, kati.raiha(@)silmaasema.fi, puh. ​050 416 6764
    

Silmäasema-ketju tarjoaa asiakkailleen kaikki silmäterveyteen ja näkemiseen liittyvät tuotteet ja palvelut ainutlaatuisella tavalla. Silmäasema-ketju toimii optisessa vähittäiskaupassa yhteensä yli 120 omalla ja yrittäjävetoisella myymälällä sekä tarjoaa silmäterveydenhuollon palveluja kohta 12 Silmäsairaalassa.

Yli 1 000 eri ammattilaista tarjoaa optiset tuotteet, optikkopalvelut, silmätautien erikoislääkäripalvelut, silmäkirurgiset palvelut ja silmälaboratoriopalvelut saman katon alla. Silmälääkäri- ja optikkopalvelut löytyvät kaikista ketjun liikkeistä. Vuosittain Silmäasemalla tehdään yli 130 000 optikon näöntarkastusta ja toiset 135 000 silmälääkärin vastaanottoa ja 13 000 kaihi-ja taittovirheleikkausta. Koko Silmäasema-ketjun vuoden 2014 liikevaihto ylsi yli 100 miljoonan euron.