Varaa Aika
Varaa Aika

Kuopion Laserklinikka Oy osaksi Silmäasemaa

Silmäasema vahvistaa asemaansa Pohjois-Savossa.

Kuopion Laserklinikka Oy:n taittovirhe- ja kaihileikkaustoiminta on siirtynyt 29.1.2016 tehdyllä kaupalla Silmäaseman omistukseen. Silmätautien erikoislääkäri, LL Petri Rekonen jatkaa kaupan jälkeenkin leikkaustoimintaansa Kuopion Silmäaseman silmäsairaalassa. Samoin Merja Rekonen jatkaa tehtäviään Silmäasemalla.

Kuopion Silmäasemalla ainutlaatuista osaamista

"Petri Rekonen on hyvin kokenut ja tunnettu silmäkirurgi Pohjois-Savon alueella ja hänen luokseen tullaan kauempaakin. Toteutettu yritysjärjestely syventää entisestään vahvaa asiantuntijuuttamme ja osaamistamme Silmäaseman synnyinsijoilla Kuopiossa", kertoo Silmäaseman toimitusjohtaja Pasi Kohmo.

Petrillä on laaja osaaminen ja pitkä kokemus sekä kaihi- ja glaukoomaleikkauksista että laser- ja linssileikkauksista.

Silmäaseman sairaaloissa korjataan niin liki-, kauko- ja hajataitteisuutta kuin ikänäköäkin leikkauksilla. Myös kaihileikkaukseen pääsee nopeasti ja jonottamatta asiakkaalle parhaiten sopivaan aikaan. Asiakas voi valita leikkaavan lääkärinsä useasta Silmäasemalla toimivasta silmälääketieteen ammattilaisesta ja hän pääsee keskustelemaan haluamastaan toimenpiteestä ennakkoon. Leikkauksen yksilöllinen suunnittelu takaa aina parhaan lopputuloksen.

Lisätietoja verkossa www.silmaasema.fi ja www.laserleikkaus.fi, www.kaihi.fi


Lisätietoja:

Pasi Kohmo, Silmäasema, toimitusjohtaja, p. 050 331 7015, pasi.kohmo@silmaasema.fi
Silmätautien erikoislääkäri, LL Petri Rekonen ja Merja Rekonen, Kuopion Laserklinikka, p. 044 522 5195


Silmäasema-ketju tarjoaa asiakkailleen kaikki silmäterveyteen ja näkemiseen liittyvät tuotteet ja palvelut ainutlaatuisella tavalla. Silmäasema-ketju toimii optisessa vähittäiskaupassa yhteensä yli 130 omalla ja yrittäjävetoisella myymälällä sekä tarjoaa silmäterveydenhuollon palveluja 12 Silmäsairaalassa. Yli 1 000 eri ammattilaista tarjoaa optiset tuotteet, optikkopalvelut, silmätautien erikoislääkäripalvelut, silmäkirurgiset palvelut ja silmälaboratoriopalvelut saman katon alla. Silmälääkäri- ja optikkopalvelut löytyvät kaikista ketjun liikkeistä. Vuosittain Silmäasemalla toteutetaan yli 130 000 optikon näöntarkastusta, 135 000 silmälääkärin vastaanottoa ja 13 000 kaihi-ja taittovirheleikkausta. Koko Silmäasema-ketjun vuoden 2015 liikevaihdon ennustetaan ylittävän 100 miljoonan euron.