Varaa Aika
Varaa Aika

Piilareista on moneksi

Oletko jo tottunut piilolinssien käyttäjä vai haluaisitko kokeilla joskus miten piilareilla näkee?

Nykyään piilolinssit sopivat lähes jokaiselle ja niitä löytyy eri käyttötarkoituksiin. Valitsetko kertakäyttöiset vai kuukausilinssit, moniteho- vai hajataittolinssit? Värillisillä piilolinsseillä voit kokeilla eri tyylejä. Valitsemalla vahvoja värejä kuten tummansinistä tai ruskeaa voit muuttaa silmiesi väriä kokonaan. Luonnollisilla sävyillä saat syvyyttää katseeseesi ja korostat silmiesi omaa sävyä!

Helpot kertakäyttöiset piilolinssit

Suosituimmat piilolinssit ovat kertakäyttöiset, ja niitä käytetään nimensä mukaisesti vain kerran, jonka jälkeen ne heitetään pois. Kertakäyttöisyydestä johtuen ne pysyvät myös puhtaina ja ovat näin miellyttävän tuntuiset silmissä. Kertakäyttölinssien etuna on myös vaivattomuus: käytät päivän ja heität illalla pois.

Kuukausikäyttöiset piilolinssit mahdollistavat joustavan käytön

Uudenaikaiset silikonia sisältävät kuukausipiilolinssit ovat hengittävät ja kosteat. Näitä linssejä voit käyttää joustavasti pidempiäkin päiviä. Kuukausipiilolinssejä pidetään pääsääntöisesti päivisin ja yöksi ne laitetaan hoitonesteeseen desinfioitumaan. Yhtä paria käytetään maksimissaan yhden kuukauden tai optikkosi suositteleman ajan. Vanhat kuukausipiilolinssit kannattaakin päivittää uusiksi silikonihydrogeelilinsseiksi, koska ne ovat kosteammat ja hengittävät perinteisiä kuukausilinssejä paremmin.

Yön yli piilolinsseillä?

Valitsemalla uudet silikonihydrogeelilinssit, voit käyttää piilolinssejä yhtäjaksoisesti pidempäänkin. Optikkosi seurannassa voit kokeilla linssejä yön yli! Jatkuvakäyttöisiä linssejä löytyy viikon vaihtovälistä aina kuukauden vaihtoväliin saakka. Vaihtoväli ja linssityyppi varmistetaan Silmäaseman piilolinssioptikolla yksilöllisten tarpeittesi ja silmiesi hyvinvoinnin puitteissa.

Entä hajataitto- ja monitehopiilolinssit?

Myös hajataitto tai aikuisnäkö voidaan korjata piilolinsseillä. Eli ikäkään ei ole este piilolinssien käytölle eikä piilolinssien käytön tarvitse loppua ensimmäisiin moniteholaseihin. Piilolinssien käytön vaatimuksena ovat terveet silmät.

Miksi piilolinssit Silmäasemalta?

Nyt kannattaa tulla piilolinssien perässä myös Silmäasemalle, sillä meiltä saat asiantuntevaa opastusta piilolinssien käytöstä ja muista piilolinsseihin liittyvistä kysymyksistä: et ole pelkän netin varassa. Joten varaa jo aikasi piilolinssisovitukseen tai hae uudet linssit voimassa olevalla reseptilläsi.

Siirry Silmäaseman piilolinssiverkkokauppaan tästä.

Siirry piilolinssiverkkokauppaan