Varaa Aika
Varaa Aika

Silmäasema avaa uuden silmäsairaalan Oulun keskustaan

Silmäasema laajentaa valtakunnallista toimintaansa ja avaa 14. silmäsairaalansa Oulun keskustaan helmikuussa 2018. Uusi silmäsairaala mahdollistaa nopean hoitoon pääsyn ja kattavat silmäterveyden palvelut Oulun talousalueella asuville lähes puolelle miljoonalle ihmiselle.

Uusi silmäsairaala on yhtiölle tärkeä investointi, joka tukee Silmäaseman tavoitetta olla markkinajohtaja Suomessa. Tällä hetkellä Silmäasemalla on Oulun talousalueella 13 myymälää.

”Väestön ikääntyessä ja näkemisen tarpeiden kasvaessa kysyntää kokonaisvaltaisille silmäterveyden palveluille on entistä enemmän. Suuret ikäluokat ovat tulossa ikään, jossa kaihi yleistyy. Haluamme omalta osaltamme auttaa aktiivisia kansalaisia näkemään hyvin. Uuden silmäsairaalan myötä pystymme palvelemaan Oulun seudun asiakkaita kokonaisvaltaisesti tarjoamalla heille kaikki silmäterveyden ja näkemisen palvelut”, Silmäaseman toimitusjohtaja Pasi Kohmo toteaa.

Kaihi- ja taittovirheleikkausten lisäksi uusi silmäsairaala tarjoaa muut silmälääkäri-, optikko- ja silmälaboratoriopalvelut sekä kattavat silmätutkimuspalvelut ammattitaitoisesti noin 15 lääkärin sekä hoitohenkilökunnan voimin.

 

Lisätietoja

Pasi Kohmo, toimitusjohtaja, p. 050 331 7015, pasi.kohmo@silmaasema.fi

 

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju 28,4 prosentin markkinaosuudellaan. Silmäasema-ketjulla on 145 myymälää ja 13 silmäsairaalaa sekä kahdeksan myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin 1 000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Vuonna 2016 Silmäasema-ketjussa tehtiin noin 210 000 optikon näöntarkastusta, 190 000 silmälääkärin vastaanottoa ja yli 15 000 kaihi- ja taittovirheleikkausta. Silmäasema-konsernin liikevaihto oli 101,3 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja oikaistu käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.