Varaa Aika
Varaa Aika

Silmäasema-ketjun monipuoliset näkemisen palvelut laajenevat Laihialle

Laihialla jo yli 20 vuotta toimineen Sarin Optiikka Oy:n liiketoiminta siirtyy Sari Potkalta Silmäasema Fennica Oy:n omistukseen 1.10.2016 lukien. Tässä yrityskaupassa Sarin Optiikan 3 työntekijää siirtyvät vanhoina työntekijöinä Silmäasema-ketjun palvelukseen ja myymälä jatkaa toimintaansa Silmäasema-nimellä.

Laihialle laajentuva yli 40-vuotias kotimainen Silmäasema-ketju on avannut tänä vuonna yhteensä jo 13 uutta myymälää eri puolille Suomea ja yhden silmäsairaalan Vaasaan.

”Olen iloinen siitä, että pitkäaikainen työni optikkona jatkuu Silmäaseman kaltaisen toimijan kanssa, joka on vahva asiantuntija niin optisella alalla kuin silmäterveyden puolella . Meille, Sarin Optiikan henkilökunnalle, on tärkeää että saamme jatkossakin palvella alueen asukkaita kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa.", Sari Potka toteaa.

Laihian Silmäasema-myymälässä on jatkossakin silmälääkärin vastaanotto. Myymälä toimii väylänä myös esimerkiksi erikoissilmälääkäreiden vastaanotoille tai Silmäaseman silmäsairaaloihin Vaasaan ja Seinäjoelle.