Varaa Aika
Varaa Aika

Silmäasema laajentaa napapiirin yläpuolella

Kasvuvauhdissa oleva Silmäasema laajentaa toimintaansa Pohjois-Suomessa ja avaa kaksi uutta toimipistettä napapiirin yläpuolelle helmikuussa.

Silmäaseman pohjoisin myymälä Ivalossa saa seuraa 2.2. aukeavasta myymälästä Sodankylässä ja 15.2. aukeavasta myymälästä Kemijärvellä. Sodankylän myymälä sijoittuu osoitteeseen Jäämerentie 18, ja Kemijärven myymälä avataan uuden S-marketin yhteyteen Annaliisankatu 3:een.

Silmäaseman ammattitaitoinen henkilökunta auttaa Kemijärven ja Sodankylän alueiden asukkaita yksilöllisesti kaikissa hyvän näkemisen palveluissa optikko- ja silmälääkäripalveluista piilolinssisovituksiin. Asiantuntijoiltamme kannattaa kysyä myös muista Silmäaseman tarjoamista silmäterveyden- ja silmäkirurgian palveluista. Myymälät toimivat väylänä esimerkiksi erikoissilmälääkäreiden vastaanotoille tai lähimpään Silmäaseman silmäsairaalaan Rovaniemelle.
 

Yksilöllinen näöntutkimus - enemmän kuin näöntarkastus

Säännöllinen näöntarkastus kuuluu silmien perusterveydenhuoltoon. Silmäasema tarjoaa Hyvän näkemisen viikoilla helmikuussa kaikille yksilöllisen näöntutkimuksen maksutta. Lisäksi toisen linssin voi valita koko linssivalikoimasta 0 €:lla uusiin silmälaseihin.

Yksilöllinen näöntutkimus sisältää terveydentilan kartoituksen asiakkaan tarpeista lähtien. Tutkimuksessa huomioidaan elämäntyylin, harrastusten ja työn näkemisen vaatimukset, ja yli 40-vuotiaille tehdään automaattisesti silmänpaineen mittaus.

Laajasta kehys- ja aurinkolasimallistostamme löytyvät sekä maailman huippumerkit että luotetut ja tyylikkäät klassikot. Hoyan linssivalikoima tarjoaa laatulinssejä yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin: asiakas voi valita haluaako hän ostaa peruslinssit edullisesti vai panostaa räätälöityihin yksiteho-, moniteho- tai lähipainotteisiin linsseihin. Tänä keväänä Silmäasemalla on myös erityisen paljon merkkiaurinkolaseja vahvuuksilla, jopa urheilullisissa kaarevissa malleissa.

 

Lisätietoja:

Pasi Kohmo, toimitusjohtaja, pasi.kohmo@silmaasema.fi

Kati Räihä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, kati.raiha@silmaasema.fi, puh. 050 416 6764

 

Silmäasema-ketju tarjoaa asiakkailleen kaikki silmäterveyteen ja näkemiseen liittyvät tuotteet ja palvelut ainutlaatuisella tavalla. Silmäasema-ketju toimii optisessa vähittäiskaupassa yhteensä yli 130 omalla ja yrittäjävetoisella myymälällä sekä tarjoaa silmäterveydenhuollon palveluja 12 Silmäsairaalassa. 

Yli 1 000 eri ammattilaista tarjoaa optiset tuotteet, optikkopalvelut, silmätautien erikoislääkäripalvelut, silmäkirurgiset palvelut ja silmälaboratoriopalvelut saman katon alla. Silmälääkäri- ja optikkopalvelut löytyvät kaikista ketjun liikkeistä. Vuosittain Silmäasemalla toteutetaan yli 130 000 optikon näöntarkastusta, 135 000 silmälääkärin vastaanottoa ja 13 000 kaihi-ja taittovirheleikkausta. Koko Silmäasema-ketjun vuoden 2014 liikevaihto ylsi yli 100 miljoonan euron.