Varaa Aika
Varaa Aika

Silmäasema tukee Näkövammaisten Keskusliiton opaskoirakoulun toimintaa


Lahjoitamme tänä vuonna joulumuistamisiin varatun summan Näkövammaisten Keskusliiton opaskoirakoulutuksen kehittämiseen. Silmäasema-ketju tarjoaa laaja-alaisesti näkemiseen ja silmien terveyteen liittyviä tuotteita ja palveluita yli 120 myymälässä ja 11 silmäsairaalassa. Sokeat ja heikkonäköiset ovat kuitenkin ryhmä, jonka arkea emme omalla tarjonnallamme voi helpottaa.

Haluamme tukea lahjoituksellamme Näkövammaisten Keskusliiton opaskoirien arvokasta panosta sokeiden ja heikkonäköisten arjessa.

Toivotamme hyvää ja rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2015 asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Lisätietoja

Näkövammaisten Keskusliitto on Suomen näkövammaisyhdistysten kattojärjestö, joka edistää sokeiden ja heikkonäköisten ihmisten oikeuksien toteutumista, tuottaa erityispalveluja ja toimii näkemisen asiantuntijana Suomessa. Opaskoirakoulun tehtävä on kasvattaa, kouluttaa ja luovuttaa käyttöön opaskoiria sokeille ja vaikeasti heikkonäköisille. Opaskoirakoulu on Näkövammaisten Keskusliitto ry:n alainen tulosyksikkö ja Kansainvälisen Opaskoirakoulujen Liiton (IGDF) jäsen.

http://opaskoirakoulu.fi