Varaa Aika
Varaa Aika

Silmäasema tulee myös digiin – uusi kotimainen verkkokauppa avattu

Piilolinssit verkosta

Hurjaa tahtia uusia myymälöitä pystyttävä Silmäasema avaa ovet myös verkkokauppaan.

Helmikuussa avattu Silmäaseman uusi kotimainen verkkokauppa keskittyy ensin piilolinsseihin, jonka jälkeen verkkoon tulevat myös aurinkolasit. Tämä on Silmäaseman ensimmäinen askel digitaalisten palveluiden kehittämisessä, ja jatkossa suunnitelmissa on myös esimerkiksi etädiagnostiikkaan liittyviä palveluja.

Piilolinssien verkkokaupoilla on kova kilpailu, mutta haasteisiin tottunut Silmäasema pystyy päihittämään ulkomaiset verkkokaupat aidosti palvelullaan. Silmäaseman laajasta yli 130 myymälän ja 12 silmäsairaalan verkostosta saa apua aina, kun tulee kysyttävää vaikka piilolinsseistä tai muista hyvään näkemiseen liittyvistä asioista. Asiakas ei ole pelkän verkon varassa.

Piilolinssireseptin voi uusia sujuvasti Silmäaseman piilolinssitarkastuksessa. Verkkokaupan ostokset kerryttävät S-etukortilla Bonusta, tilauksen toimitusaika on 1-3 arkipäivää ja kestotilaajille luvataan ilmainen toimitus. Verkkokauppa löytyy osoitteesta verkkokauppa.silmaasema.fi ja piilolinssitarkastuksen voi varata kätevästi netissä.

Silmäaseman ammattitaitoinen henkilökunta auttaa ympäri Suomen yksilöllisesti kaikissa hyvän näkemisen palveluissa optikko- ja silmälääkäripalveluista piilolinssisovituksiin.

 

Lisätietoja:

Pasi Kohmo, toimitusjohtaja, pasi.kohmo@silmaasema.fi
Kati Räihä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, kati.raiha@silmaasema.fi, puh. 050 416 6764

 

Silmäasema-ketju tarjoaa asiakkailleen kaikki silmäterveyteen ja näkemiseen liittyvät tuotteet ja palvelut ainutlaatuisella tavalla. Silmäasema-ketju toimii optisessa vähittäiskaupassa yhteensä yli 130 omalla ja yrittäjävetoisella myymälällä sekä tarjoaa silmäterveydenhuollon palveluja 12 Silmäsairaalassa. 

Yli 1 000 eri ammattilaista tarjoaa optiset tuotteet, optikkopalvelut, silmätautien erikoislääkäripalvelut, silmäkirurgiset palvelut ja silmälaboratoriopalvelut saman katon alla. Silmälääkäri- ja optikkopalvelut löytyvät kaikista ketjun liikkeistä. Vuosittain Silmäasemalla toteutetaan yli 130 000 optikon näöntarkastusta, 135 000 silmälääkärin vastaanottoa ja 13 000 kaihi-ja taittovirheleikkausta. Koko Silmäasema-ketjun vuoden 2015 liikevaihdon ennustetaan yltävän yli 100 miljoonan euron. 

Verkkokauppaan