Varaa Aika
Varaa Aika

SILMÄASEMA USKOO TAITTOVIRHELEIKKAUSTEN KASVUUN – FEMTOLASIK® SIIRTYY SILMÄASEMAN OMISTUKSEEN

Silmäasema on ostanut Perimetria Oy:n liiketoiminnan 2.5.2016 tehdyllä kaupalla. Silmätautiopin dosentti, silmäkirurgi Juhani Pietilä tekee kaupan jälkeenkin silmien taittovirheleikkauksia Silmäaseman silmäsairaaloissa niin Tampereella kuin Helsingissä. Perimetrian työntekijät siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä Silmäaseman palvelukseen.

Uraauurtavaa osaamista Silmäasemalla

Kaupan myötä myös Juhani Pietilän tunnetuksi tekemä 25-vuotias taittovirheleikkauksiin keskittynyt Femtolasik®-brändi ja toiminta siirtyy Perimetrialta Silmäaseman omistukseen.

- Juhani Pietilällä on kokemusta yli 40 000 silmäleikkauksesta ja hänen rakentamallaan FemtoLasik®-ketjulla on pisin kokemus taittovirheiden korjausleikkauksista Suomessa. Tämä kauppa täydentää Silmäaseman asiantuntijuutta ja osaamista Suomen suurimpana taittovirheleikkausten tarjoajana, kertoo Silmäaseman toimitusjohtaja Pasi Kohmo. Olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä ja näemme, että tämä on luonteva seuraava vaihe, jossa Femtolasik® jatkaa menestystään Silmäaseman omistuksessa.

Silmäaseman sairaaloissa korjataan niin liki-, kauko- ja hajataitteisuutta kuin ikänäköäkin leikkauksilla. Myös kaihileikkaukseen pääsee nopeasti ja jonottamatta asiakkaalle parhaiten sopivaan aikaan. Asiakas voi valita leikkaavan lääkärinsä useasta Silmäasemalla toimivasta silmälääketieteen ammattilaisesta ja hän pääsee aina keskustelemaan haluamastaan toimenpiteestä ennakkoon. Leikkauksen yksilöllinen suunnittelu takaa aina parhaan lopputuloksen.

Lisätietoja antavat:

Pasi Kohmo, Silmäasema, toimitusjohtaja, p. 050 331 7015, pasi.kohmo@silmaasema.fi