Varaa Aika
Varaa Aika

Silmäasema vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla - Helsingin Laserklinikka Oy osaksi Silmäasema Fennica Oy:tä

Helsingin Laserklinikka Oy on siirtynyt 19.6.2014 allekirjoitetulla kaupalla Silmäasema Fennica Oy:n omistukseen.

Silmätautiopin dosentti, silmäkirurgi Juhani Pietilä ja silmätautien erikoislääkärit Jarno Ylitalo ja Petri Mäkinen aloittavat vastaanottonsa ja leikkauksensa uudessa Helsingin Silmäaseman Silmäsairaalassa syyskuussa.

Helsingin Silmäaseman Silmäsairaalassa ainutlaatuista osaamista

- Juhani Pietilällä on kokemusta 39 000 silmäleikkauksesta, joten hänen toimintansa siirtyminen Silmäasemalle vahvistaa asiantuntijuuttamme ja osaamistamme pääkaupunkiseudun vaikutusalueella entisestään, kertoo Silmäaseman toimitusjohtaja Pasi Kohmo. - Juhani Pietilän johdolla FemtoLasik®-ketju on toiminut taittovirheleikkausten uranuurtajana Suomessa, ja nyt se siirtyy toimimaan Silmäasemalla myös pääkaupunkiseudulla, Kohmo jatkaa.

Silmäkirurgisilla leikkauksilla pystytään korjaamaan lähes kaikkia näkemisen ongelmia, joihin tarvitaan silmälaseja tai piilolinssejä. Käytännössä leikkauksella pystytään korjaamaan niin liki-, kauko- ja hajataitteisuus kuin ikänäkökin. Silmäaseman Silmäsairaalassa pääsee leikkaukseen jonottamatta silloin, kun asiakkaalle parhaiten sopii. Asiakas voi valita leikkaavan silmälääkärinsä useasta Silmäasemalla toimivasta ammattilaisesta, jonka kanssa hän pääsee keskustelemaan haluamastaan operaatiosta ennakkoon. Leikkauksen yksilöllinen suunnittelu takaa aina parhaan lopputuloksen.

Lisätietoja: www.silmaasema.fi ja www.femtolasik.fi

Lisätietoja antaa:
Pasi Kohmo, Silmäasema Fennica Oy, toimitusjohtaja, p. 050 331 7015, pasi.kohmo@silmaasema.fi

Silmäasema-ketju tarjoaa asiakkailleen kaikki silmäterveyteen ja näkemiseen liittyvät tuotteet ja palvelut ainutlaatuisella tavalla. Silmäasema-ketju toimii optisessa vähittäiskaupassa yhteensä yli 120 omalla ja yrittäjävetoisella myymälällä sekä tarjoaa silmäterveydenhuollon palveluja 11 Silmäsairaalassa. Yli 1 000 eri ammattilaista tarjoaa optiset tuotteet, optikkopalvelut, silmätautien erikoislääkäripalvelut, silmäkirurgiset palvelut ja silmälaboratoriopalvelut saman katon alla. Silmälääkäri- ja optikkopalvelut löytyvät kaikista ketjun liikkeistä. Jokaisessa liikkeessä on myös työnäkemisen erikoiskoulutuksen saanut optikko. Koko Silmäasema-ketjun vuoden 2013 liikevaihto ylsi yli 90 miljoonan euron.