Varaa Aika
Varaa Aika

Silmäasema I love me- messuilla 21.-23.10.2016

Silmäasema hurauttaa tänä vuonna I love me- messuille rekalla. Löydät Silmäaseman rekan ja huikeat messutarjoukset piha-alueelta pohjoisen sisäänkäynnin ja pysäköintitalon vierestä. Tervetuloa keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa ajankohtaisista näkemiseen liittyvistä asioista.

Rekassa huolehdimme hyvästä näkemisestäsi tarvitsit sitten uudet silmälasit, aurinkolasit voimakkuuksilla tai lisätietoa silmäleikkauksista. Teemme rekassa ilmaisia laserleikkauksen hoitoarvioita, näöntutkimuksia sekä silmänpaineenmittausta! Silmäaseman rekka on avoinna kaikille, voit siis poiketa rekkaan vaikka et olisikaan menossa messuille.

Jos harkitset laserleikkausta, varaa aika ilmaiseen hoitoarvioon jossa sinulla on mahdollisuus keskustella leikkaavan lääkärin tai optikkomme kanssa mitä leikkaus juuri sinun kohdallasi tarkoittaisi ja mikä leikkaus sinulle soveltuu parhaiten.

Varaa aika ennakkoon: https://rekka.silmaasema.fi/index.html tai tule paikalle.

Rekan messuedut:

  • Eroon silmälaseista? Messuetuna saat nyt jopa -1000 € edun laserleikkauksesta! Katso tarkemmat hinnat täältä
  • Silmälasit -50%, sisältää kehykset ja linssit
  • Aurinkolasit -30% voimakkuuksilla tai ilman

Messuedut ovat voimassa 21.-23.10.2016 Silmäaseman kiertuerekassa tai messuilta saatavalla flyerilla myös Silmäaseman myymälöissä 31.10.2016 asti.