Varaa Aika
Varaa Aika

Tervetuloa Silmäaseman maksuttomaan kaihineuvontaan

Varaa aika ja tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa kaihin hoitomahdollisuuksista

Tervetuloa maksuttomaan kaihineuvontaan Silmäaseman silmäsairaaloihin ja myymälöihin

Tiesitkö, että kaihi tulee meille kaikille jossakin elämänvaiheessa? Kaihi on normaali ikääntymiseen liittyvä asia, joka aiheuttaa näön sumenemista ja se tapahtuu vähitellen. Alkuvaiheessa lukeminen vaikeutuu, hämärässä näkeminen heikkenee ja herkkyys häikäistyä lisääntyy. Kaihia ei voi ehkäistä ennakolta eikä siihen ole lääkehoitoa, vaan sen ainoa hoito on leikkaus. 

Silmäaseman maksuton kaihineuvonta on henkilökohtainen keskustelu asiantuntijamme kanssa. Tapaamisessa saat lisätietoa kaihista ja sen yksilöllisestä hoidosta. Samalla sinulla on mahdollisuus keskustella asiantuntijamme kanssa kaikista kaihiin liittyvistä kysymyksistä. Käymme tarvittaessa läpi juuri sinulle sopivat leikkausvaihtoehtomme ja saat lisätietoa leikkaushinnoista ja rahoitusratkaisuista.

Voit varata ajan, jos sinulla on näkemisen haasteita ja epäilet kaihia tai sinulla on todettu kaihi, ja mietit sen hoitomahdollisuuksia. Kaihineuvonta on maksuton ja se ei sido sinua mihinkään. 

Maksuttomaan kaihineuvontaan voit tulla kaikkiin silmäsairaaloihimme sekä osaan myymälöistämme.

Soita ja varaa aika kaihineuvontaan
p. 010 190 201 (mpm/pvm).

Tutustu myös Silmäaseman asiantuntijapäivien ohjelmaan - asiantuntijapäivillä mm. kaihiluentoja ja keskustelua kaihin hoidosta.

 

Lue lisää kaihista