Varaa Aika
Varaa Aika

Uusi silmäsairaala Jyväskylän keskustaan

Silmäasema laajensi toimintaansa Keski-Suomessa ja avasi uuden silmäsairaalan Jyväskylän keskustaan Forumin liiketiloihin 20. huhtikuuta. Silmäsairaalan tiloihin siirtyi myös Silmäaseman Hoviraitin myymälä. Tänä vuonna 40. vuottaan juhliva Silmäasema on toiminut Jyväskylässä jo pitkään kolmella myymälällä. Uuden silmäsairaalan myötä kotimainen Silmäasema tarjoaa asiakkailleen ensimmäisen kerran Keski-Suomessa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut saman katon alta.

”Suomalaiset suuret ikäluokat ovat tulossa kaihi-ikään, ja me haluamme omalta osaltamme auttaa aktiivisia kansalaisia elämään hyvin näkemällä hyvin”, Silmäaseman toimitusjohtaja Pasi Kohmo vahvistaa.

Silmäaseman 12. silmäsairaalassa Jyväskylässä silmäleikkauksiin pääsee vaivatta ja jonottamatta. Kaihileikkausten lisäksi Jyväskylän silmäsairaalassa tehdään myös suosittuja taittovirheleikkauksia sekä Femtolasik- että SMILE-menetelmillä. Silmäsairaalassa tehdään myös silmien hoidon tueksi tarvittavia jatkotutkimuksia kuten hermosäiekuvauksia ja näkökenttätutkimuksia.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa yksilöllisesti kaikissa näkemiseen liittyvissä kysymyksissä entistä suuremmassa myymälässä ja uudessa silmäsairaalassa. Laajasta kehys- ja aurinkolasimallistosta löytyvät sekä maailman huippumerkit että luotetut ja tyylikkäät klassikot.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pasi Kohmo, pasi.kohmo@silmaasema.fi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kati Räihä, kati.raiha@silmaasema.fi, p. 050 4166764

Silmäasema-ketju tarjoaa asiakkailleen kaikki silmäterveyteen ja näkemiseen liittyvät tuotteet ja palvelut ainutlaatuisella tavalla. Silmäasema-ketju toimii optisessa vähittäiskaupassa yhteensä yli 120 omalla ja yrittäjävetoisella myymälällä sekä tarjoaa silmäterveydenhuollon palveluja 12 Silmäsairaalassa.

Yli 1 000 eri ammattilaista tarjoaa optiset tuotteet, optikkopalvelut, silmätautien erikoislääkäripalvelut, silmäkirurgiset palvelut ja silmälaboratoriopalvelut saman katon alla. Silmälääkäri- ja optikkopalvelut löytyvät kaikista ketjun liikkeistä. Vuosittain Silmäasemalla tehdään yli 130 000 optikon näöntarkastusta ja toiset 135 000 silmälääkärin vastaanottoa ja 13 000 kaihi-ja taittovirheleikkausta. Koko Silmäasema-ketjun vuoden 2014 liikevaihto ylsi yli 100 miljoonan euron.