Varaa Aika
Varaa Aika

Vammalan Silmäasema siirtyy yrittäjältä ketjun omistukseen

Vammalan Näkökeskus Oy:n yritystoiminta siirtyi pitkäaikaiselta Silmäasema-yrittäjältä, Aija Hirsimäeltä, Silmäasema Fennica Oy:n omistukseen 5.12.2016 lukien. Tässä yrityskaupassa liikkeen 6 työntekijää siirtyvät vanhoina työntekijöinä Silmäasema-ketjun palvelukseen.

Tuttu Silmäasema-myymälä jatkaa siis toimintaansa Sastamalassa.

Jo yli 40 vuotta toiminut, täysin kotimainen Silmäasema-ketju on kovassa kasvuvauhdissa. Tämän vuoden aikana Silmäasema on kasvanut yhteensä melkein 20 uudella myymälällä eri puolilla Suomea. Lisäksi on avattu uusi silmäsairaala Vaasaan.

”Sastamala on aktiivinen talousalue ja olen iloinen siitä, että yrityksen toiminta jatkuu tutun henkilökunnan voimin. Niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat löytävät edelleen Silmäaseman asiantuntevat silmäterveyden ja näkemisen palvelut omasta kunnasta. Itse keskityn jatkossa intohimooni, kuivasilmäisyyteen liittyvien tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin, tutkimus- ja opetustoimintaan”, yrittäjä, optikko Aija Hirsimäki toteaa innostuneena.

Silmäaseman ammattitaitoinen henkilökunta auttaa Sastamalan alueen asiakkaita yksilöllisesti kaikissa näkemiseen liittyvissä kysymyksissä. Laajasta kehys- ja aurinkolasimallistosta löytyvät sekä muodin huippumerkit että luotetut ja tyylikkäät klassikot. Hoyan linssivalikoima tarjoaa monen hintaisia laatulinssejä hyvinkin yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Sastamalan myymälässä jatkuu myös tuttujen silmälääkäreiden vastaanotto. Asiantuntevalta henkilökunnalta kannattaa kysyä myös muista Silmäaseman tarjoamista silmäterveyden- ja silmäkirurgian palveluista. Myymälä toimii väylänä kaihi- ja laserleikkauksiin Silmäaseman silmäsairaaloihin Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.