Varaa Aika
Varaa Aika

Vauhtia silmälasikaupan kilpailuun Porissa

Silmälasikauppa kiihtyy edelleen Satakunnassa, kun Silmäasema avaa uuden ajan myymälänsä aivan Porin keskustaan pääsiäisen jälkeen 7. huhtikuuta.

Silmäasema on paikkakunnalla tuttu liikemerkki, sillä Silmäasema toiminut Porissa tähän saakka paikallisen yrittäjän omistamissa liikkeissä. Nyt Silmäasema-ketju tuo oman, modernin myymälän Porin ytimeen. Silmäaseman uudesta osoitteesta Yrjönkatu 15:ssä saa kaikki näkemisen tuotteet sekä silmälääkärin ja optikon palvelut saman katon alta. S-ryhmän Bonusta saa jatkossa vain tästä Silmäaseman uudesta myymälästä Yrjönkadulla.

Tänä vuonna 40. vuottaan juhliva Silmäasema on ainoa kotimainen optisen alan ketju, joka tarjoaa asiakkailleen silmälasien ja näkemisen tuotteiden lisäksi myös kaikki silmäterveyden palvelut. Yrjönkadun myymälän kautta Silmäaseman laaja silmäterveyden asiantuntijaverkosto on nyt satakuntalaisten saavutettavissa. Silmäaseman kohta 12 silmäsairaalasta Turku ja Tampere sijaitsevat lähimpänä Poria.

”Nyt ei tarvitse lähteä Porista muualle edullisten silmälasien hankintaan. Useampi toimija samalla paikkakunnalla lisää kilpailua, mikä kääntyy varmasti asiakkaan parhaaksi. Kyllä me haluamme tuoda uutta tahtia Porin silmälasimarkkinaan.”, toteaa Silmäaseman toimitusjohtaja Pasi Kohmo

Silmäaseman liikevaihto kasvoi eniten optisen alan toimijoista viime vuonna, 16 prosenttia edeltävään vuoteen verrattuna. Liikevaihdon kasvu nosti myös Silmäaseman markkinaosuutta eniten. Silmäasema on edelleen vahva markkinakakkonen.

          

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pasi Kohmo, pasi.kohmo@silmaasema.fi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kati Räihä, kati.raiha@silmaasema.fi, p. 050 4166764

    

 

Silmäasema-ketju tarjoaa asiakkailleen kaikki silmäterveyteen ja näkemiseen liittyvät tuotteet ja palvelut ainutlaatuisella tavalla. Silmäasema-ketju toimii optisessa vähittäiskaupassa yhteensä yli 120 omalla ja yrittäjävetoisella myymälällä sekä tarjoaa silmäterveydenhuollon palveluja kohta 12 Silmäsairaalassa.

Yli 1 000 eri ammattilaista tarjoaa optiset tuotteet, optikkopalvelut, silmätautien erikoislääkäripalvelut, silmäkirurgiset palvelut ja silmälaboratoriopalvelut saman katon alla. Silmälääkäri- ja optikkopalvelut löytyvät kaikista ketjun liikkeistä. Vuosittain Silmäasemalla tehdään yli 130 000 optikon näöntarkastusta ja toiset 135 000 silmälääkärin vastaanottoa ja 13 000 kaihi-ja taittovirheleikkausta. Koko Silmäasema-ketjun vuoden 2014 liikevaihto ylsi yli 100 miljoonan euron.