Näe uusi vuosi ilman silmälaseja - laserleikkauksen esitutkimus nyt vain 100 €

Nyt saat huippukirurgin esitutkimuksen hintaan 100 €, josta saat Kela-korvausta 49 € (normaalihinta 180-250 €). Tarjous on voimassa Espoon, Helsingin, Rovaniemen sekä Vaasan silmäsairaaloissa kaikkiin 31.1.2018 mennessä tehtyihin esitutkimuksiin.

Meillä pääset leikkaukseen nopeasti ja joustavasti - hyödynnä pyhät ja vapaat ja näe uusi vuosi ilman silmälaseja.

Esitutkimuksessa silmiesi terveydentila tutkitaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että silmäsi ovat terveet ja leikkaus on sinulle turvallinen. Leikkaava lääkäri suunnittelee kanssasi juuri sinun silmillesi sopivimman leikkauksen ja kertoo tarkemmin, miten se muuttaa näköäsi.

VARAA ESITUTKIMUS

 

Tai tule maksuttomaan hoitoarvioon

Maksuttomassa hoitoarviossa käyt läpi asiantuntijamme kanssa, miten tällä hetkellä näet ja miten haluaisit nähdä. Saat arvion leikkauksen lopputuloksesta ja lisätietoa eri leikkaustekniikoista. Paransimme palvelutarjontaamme ja teemme hoitoarviota yhä useammassa Silmäaseman myymälässä, lähellä sinua.

VARAA HOITOARVIO

 

Laserleikkaus Silmäasemalla

Laserleikkaus Silmäasemalla on turvallinen tapa korjata näkemisen ongelmia, sinun silmiesi ja toiveidesi ehdoilla. Käytyäsi meillä laserleikkauksessa et todennäköisesti tarvitse silmälaseja tai piilolinssejä enää lainkaan – vasta lukulaseja myöhemmällä iällä.

LUE LISÄÄ