Varaa Aika
Varaa Aika

Kaihileikkauksesta Bonusta

Silmäasema on S-ryhmän pitkäaikaisin bonuspartneri. Nyt kaikissa silmäsairaaloissamme tehtävät kaihileikkaukset kerryttävät Bonusta 1.2.-31.3.2018. Bonusostoksi kirjataan molempien silmien kaihileikkauksen hinnasta 1 000 euroon asti.

 

Kaihileikkaus alk. 995 €/silmä

Silmäasemalle kaihileikkaukseen pääsee jonottamatta ja voit itse valita leikkaavan lääkärin, leikkauspaikan ja -ajan.

Jos haluat lisäksi eroon silmälaseista, voit valita Kaihileikkaus hajataiton tai Kaihileikkaus monitehon. Kaihileikkaus hajataiton hintaan kuuluu erikoislinssi, joka korjaa lähi- tai kaukonäön ja hajataittoisuuden. Kaihileikkaus monitehossa silmän oma linssi korvataan monitehosilmälasit korvaavalla monitehotelinssillä.

Toimenpide
Hinta
Kaihineuvonta 0 €
Kaihileikkaus 995-1495 € / silmä*
Kaihileikkaus hajataitto 1795-2200 € / silmä*
Kaihileikkaus moniteho 2095-2550 € / silmä*
Toimistomaksu 16 €


Kaihileikkaus alkaen 46 € / kuukausi! Leikkauksen voi maksaa myös erissä, joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Silmäsairaala-tilin avulla voit saada jopa 24 kk maksuaikaa. Tarkemmat hintalaskelmat näet tästä.

 

Katso sairaalakohtaiset hinnat

Varaa maksuton kaihineuvonta:
p. 010190201 (mpm/pvm)

Kaihileikkaus askel askeleelta:

1. Esitutkimus 

Leikkaava silmälääkäri tutkii silmäsi ja määrittää keinolinssisi vahvuuden.

2. Leikkaus

Leikkauspäivänä vietät silmäsairaalassa 2–3 tuntia, josta itse kaihileikkaus vie vain 15–20 minuuttia. Leikkaus tehdään mukavassa makuuasennossa. Puuduttavien silmätippojen ansiosta kaihileikkaus on lähes kivuton. Leikkauksen aikana silmäkirurgi kertoo sinulle toimenpiteen tärkeimmät vaiheet.

3. Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen pääset kotiin jo noin tunnin kuluttua. Näkösi paranee heti ja kirkastuu lisää seuraavien vuorokausien aikana. Saat mukaasi silmäsi leikanneen lääkärin puhelinnumeron siltä varalta, että sinulle tulee jotain kysyttävää.

4. Toipuminen

Silmäsi saattavat olla muutaman päivän ajan hieman arat tai valoherkät. Käytä lääkärin määräämiä silmätippoja ohjeen mukaan, yleensä neljästi päivässä kolmen viikon ajan. Voit tehdä tavallisia askareita kuten lukea ja ulkoilla jo heti leikkausta seuraavana päivänä. Vältä kuitenkin noin viikon ajan saunomista, uimista, meikkaamista, silmien hieromista tai painamista sekä fyysistä rasitusta.

 

Lue lisää kaihileikkauksesta

Maksuton kaihineuvonta

Silmäaseman henkilökohtaisessa kaihineuvonnassa sinulla on mahdollisuus keskustella asiantuntijamme kanssa kaikista kaihileikkaukseen liittyvistä kysymyksistä. Kerromme mitä kaihileikkauksessa tapahtuu tai mitä hyötyä kaihileikkauksesta on sinulle. 

Kaihineuvonta on maksuton ja se ei sido sinua mihinkään.

Varaa aika Silmäaseman kaihineuvontaan numerosta 010190201 (mpm/pvm).