Varaa Aika
Varaa Aika

Maailman ainoa

Sinun silmäsi ovat ainutlaatuiset, siksi myös me olemme maailman
ainoa lajissamme. Tutun Silmäaseman oven takaa löydät kaikki tarvitsemasi optikon,
silmälääkärin ja silmäsairaalan palvelut.

Uskomme, että elämä on näkemisen arvoinen.
Siksi haluamme pitää huolta silmiesi terveydestä läpi elämäsi.

 

 

 

Yli 140 optiikkoliikettä ympäri Suomen

Olemme lähellä sinua. Löydät palvelumme yli 140 myymälästämme ja meillä tehdään yli 130 000 optikon näöntarkastusta vuodessa.

Optikkomme ja silmälääkärimme tekevät saumatonta yhteistyötä ja jos silmistäsi löytyy jotain poikkeavaa kuten huonontunut näöntarkkuus, kohonnut silmänpaine tai puutos näkökentässä, optikkomme ohjaa sinut silmälääkärille tai silmäterveyden asiantuntijalle.

Varaa aika verkossa

Yli 250 silmälääkäriä ympäri Suomen

Toimipaikoissamme työskentelee yli 250 lääkäriä erikoistuvista silmälääkäreistä silmäkirurgeihin. Kaikkia silmälääketieteen erikoisaloja edustavat silmälääkärimme ovat silmäterveyden erityisosaajia. Lääkärimme tekevät vuosittain yhteensä 135 000 vastaanottoa.

Silmälääkärin vastaanotolle voit tulla aina kun haluat lisätietoa silmiesi terveydestä tai sinulla on näköongelmia. Meillä pääset silmälääkärille nopeasti ja löydät silmälääkäripalvelut jokaisesta myymälästämme.

Varaa aika verkossa

13 silmäsairaalaa

Silmäaseman silmäsairaaloissa pääset silmäleikkauksiin vaivatta ja jonottamatta. Yleisimpiä meillä tehtäviä leikkauksia ovat laser-, linssi- ja kaihileikkaukset ja silmäkirurgian alan asiantuntijamme toteuttavatkin yli 13 000 kaihi- ja taittovirheleikkausta vuodessa.

Silmäsairaaloidemme silmälaboratorioyksiköissä on mahdollista suorittaa myös hoidon tueksi tarvittavat jatkotutkimukset, kuten hermosäiekuvat ja näkökenttätutkimukset.

Varaa aika verkossa

Bonus

Silmäasema on S-ryhmän valtakunnallinen partneri. Bonusta kertyy S-Etukortilla optikkojen palveluista ja tuoteostoista, kuten silmälaseista, piilolinsseistä, aurinkolaseista ja muista näkemiseen liittyvistä tarvikkeista.

Bonusta saa luonnollisesti myös kaikista verkkokauppaostoksista sekä myös Kuopion, Seinäjoen ja Vaasan silmäsairaaloissa tehtävistä kaihileikkauksista.

Lue lisää asiakaseduistamme

Tyytyväisyystakuu

Meillä saat aina 100 päivän tyytyväisyystakuun silmälaseillesi. Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen hankkimiisi silmälaseihin, voit vaihtaa ne uusiin sadan päivän kuluessa lasien luovutuksesta. Mielestämme se on reilua.

Lue lisää asiakaseduistamme

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7

Silmäaseman verkkokauppa palvelee sinua myös kotisohvallasi. Saat piilolinssit ja aurinkolasit helposti kotiisi, jopa yhdessä arkipäivässä. Kaikki verkkokauppaostokset kerryttävät myös Bonusta.

TUTUSTU KAIKKIIN TARJOUKSIIN VERKKOKAUPASSA