Varaa Aika
Varaa Aika

Kokeile monitehoja
piilolinsseinä 10€

KOKEILE 10 PÄIVÄÄ 10 €

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla kertakäyttöisiä monitehopiilolinssejä 10 päivää hintaan 10 €. Saat optikon piilolinssisovituksen ja opastuksen (arvo 40 €) sekä sovituslinssit 10 päiväksi. Myös jälkitarkastus kuuluu hintaan.

VARAA AIKA PIILOLINSSISOVITUKSEEN

Kampanja voimassa 30.11.2017 asti.

 

Piilolinssien käytön voi aloittaa milloin tahansa

Nykypäivän monitehopiilolinssit sopivat aikuisnäön korjaamiseen erinomaisesti ja ovat miellyttävät käyttää. Piilolinssit tarjoavat enemmän vapautta kuin silmälasit esimerkiksi harrastuksissa tai tyyli- ja ulkonäköasioissa.

Miten ne toimivat?

Näkeminen monitehopiilolinsseillä on erilaista kuin monitehosilmälaseilla. Monitehopiilolinsseissä on rakennettu erilliset alueet lähelle, välietäisyyksille ja kauas. Nämä alueet toimivat yhteistyössä silmien luonnollisen pupillitoiminnan kanssa, tarkentaen aina tarvittavalle etäisyydelle.

DAILIES TOTAL 1® Multifocal

Kertakäyttöiset DAILIES TOTAL 1® Multifocal -piilolinssit ovat maailman ensimmäiset porrastetun vesipitoisuuden monitehopiilolinssit. Lähes yhdeksän kymmenestä tutkimuksessa haastatellusta käyttäjästä kertoi, että DAILIES TOTAL 1® Multifocal -piilolinssit tuntuvat mukavilta päivän päätteeksikin.
Linssit on suunniteltu tämän päivän näkötarpeet huomioiden ja ne tarjoavat vaivatonta näkemistä sekä lähelle että kauas ilman pään asennon vaihtelua. Tässä linssissä yhdistyvät monien linssien parhaat ominaisuudet uudella tavalla. Dailies Total 1 Multifocal linssit toimivat, kun tarvitset terävää näköä sekä kauas että lähelle.
 

Dailies Total 1 Multifocal

50,92 €

59,90 €

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

38,17 €

44,90 €

Air Optix Aqua Multifocal

72,17 €

84,90 €

Tutustu kaikkiin tarjouksiin verkkokaupassamme!

Verkkokauppaan