Varaa Aika
Varaa Aika

Kokeile monitehoja
piilolinsseinä 10€

KOKEILE 10 PÄIVÄÄ 10 €

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla kertakäyttöisiä monitehopiilolinssejä 10 päivää hintaan 10 €. Saat optikon piilolinssisovituksen ja opastuksen (arvo 40 €) sekä sovituslinssit 10 päiväksi. Myös jälkitarkastus kuuluu hintaan.

VARAA AIKA PIILOLINSSISOVITUKSEEN

Kampanja voimassa 31.12.2017 asti.

Piilolinssien käytön voi aloittaa milloin tahansa

Nykypäivän monitehopiilolinssit sopivat aikuisnäön korjaamiseen erinomaisesti ja ovat miellyttävät käyttää. Piilolinssit tarjoavat enemmän vapautta kuin silmälasit esimerkiksi harrastuksissa tai tyyli- ja ulkonäköasioissa.

Miten ne toimivat?

Näkeminen monitehopiilolinsseillä on erilaista kuin monitehosilmälaseilla. Monitehopiilolinsseissä on rakennettu erilliset alueet lähelle, välietäisyyksille ja kauas. Nämä alueet toimivat yhteistyössä silmien luonnollisen pupillitoiminnan kanssa, tarkentaen aina tarvittavalle etäisyydelle.

Monitehopiilolinssit joka lähtöön Coopervisionilta

Coopervisionin valikoimasta löydät kattavan valikoiman monitehopiilolinssejä. On tarpeesi sitten kuukausilinssi tai kertakäyttölinssi, niin löydät itsellesi varmasti sopivan vaihtoehdon.

Clariti 1 day multifocal

Clariti 1 day multifocal piilolinssit ovat valmistettu pehmeästä, hyvin happealäpäisevästä ja kosteasta materiaalista. Muotoilunsa ansioista Clariti 1-day multifocalin optiikkaan on helppo tottua pehmeän voimakkuuden muutoksen ansioista. Linsseissä on optimaalisen laadukas näkö lähelle ja kauas. Lisäksi linssin rakenne on myös huomattavan pehmeä, jonka ansioista niiden käyttömukavuus on korkea. Clariti 1 day multifocal sopii sinulle, joka tarvitsee näönkorjauksen kauas ja lähelle sekä haluaa piilolinssit, joita on miellyttävä käyttää.

Clariti 1 day multifocal

49,90 €

Biofinity Multifocal

Biofinity Multifocal on kuukausi- ja jatkuvakäyttöinen piilolinssi, joka korjaa ikänäköä. Biofinityn valmistuksessa on käytetty pitkäketjuista silikonia, joka varmistaa silmien maksimaalisen hapensaannin ja ovat näin silmille terveelliset. Suuren hapenläpäisykykynsä lisäksi, linssi on pehmeä ja hydrofiilinen. Se pysyy kosteana ja miellyttävän tuntuisena pitkään ja kosteutensa ansiosta se myös hylkii epäpuhtauksia tehokkaasti. Biofinity Multifocalia voit käyttää päiväkäyttöisenä yhden kuukauden ajan ja yönylikäytössä optikkosi sinulle suositteleman aikaa. Biofinity Multifocal sopii sinulle, joka tarvitset näönkorjauksen sekä lähelle että kauas ja haluat erittäin hengittävät ja joustavaan käyttöön sopivat laadukkaat monitehopiilolinssit.

Biofinity Multifocal

84,90 €

 

Proclear 1 Day Multifocal

Proclear 1 Day Multifocal piilolinssit ovat monitehoiset kertakäyttöpiilolinssit. Proclear 1 Dayn Multifocalin ainutlaatuinen rakenne pitää linssit kostean tuntuisina pitkään. Linssimateriaali sisältää molekyylejä, jotka sitovat itseensä vettä ja niiden rakenne vastaa hyvin luonnollisen soluseinämän rakennetta. Näin linssit pysyvät kosteina ja mukavan tuntuisina koko päivän. Proclear 1 day Multifocal piilolinssit sopivat sinulle, joka haluat nähdä terävästi sekä lähelle että kauas. Linssien runsas kosteus sopii hyvin toimistotyötä tekeville tai muuten kuivista silmistä kärsiville.

 

Proclear 1 day multifocal

39,90 €

Tutustu kaikkiin tarjouksiin verkkokaupassamme!

Verkkokauppaan