Varaa Aika
Varaa Aika

Toiset silmälasit 0€ +
Bonus tuplana!

Tuplapäivät jatkuvat! Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit saat toiset lasit ilmaiseksi itsellesi tai kaverillesi.
Tarjoamme saman hintaiset kehykset ja ohennetut Hyvä-tason linssit kovalla ja heijastamattomalla pinnoitteella.

S-Etukortilla saat lisäksi Bonuksen tuplana!
Silmäaseman Tuplapäivät jatkuvat!

Se tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että ostaessasi silmälasit, saat toiset silmälasit kaupan päälle, itsellesi tai kaverillesi, me tarjoamme edullisemman parin!

Tai jos tarvitset merkkiaurinkolasit voimakkuuksilla, voit valita ne upeilta merkeiltä, miltä kuulostaisi Ray-Ban, Carrera, Tommy Hilfiger tai Kate Spade? Näöntutkimuksen saat tietenkin myös ilmaiseksi ostaessasi silmälasit!

Toisen parin silmälasikehykset voit valita tietenkin koko valikoimasta ja niihin saat HYVÄ- tason linssit (arvo yksitehot 159 €, monitehot 359 €), joissa on kova- ja heijastuksenestopinta sekä ne ovat 1 x ohennettu (1.6).

Laadukkaimpien moniteholinssien ostajia hemmotellaan erityisesti, sillä RÄÄTÄLÖITY ja RÄÄTÄLÖITY PLUS moniteholinssien ostajat saavat kaupan päälle ERINOMAINEN- tason linssit (arvo 559 €), toisiin silmälaseihin. Linsseissä on kova- ja heijastuksenestopinta, likaa ja pölyä hylkivä ominaisuus ja teräväpiirto-optiikka sekä ne ovat 1 x ohennettu (1.6).

Halutessasi voit myös hankkia toiseen pariin yksilöllisemmät silmälasilinssit edulliseen lisähintaan. Lue täältä lisää linsseistä.

Tutustu kehyksiin tästä

Tai varaa samantien aika näöntutkimukseen

 

Tule yhdessä kaverin kanssa ostoksille!


Tuplapäivillä saat kaupan päälle toiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla. Voit antaa toisen parin halutessasi kaverillesi tai vaikkapa puolisollesi, hän saa toisen parin omilla vahvuuksillaan. 

Toisen parin silmälasikehykset voit valita ihan koko kehysvalikoimasta ja aurinkolasit voit valita seuraavilta merkeiltä: 

 

 

Tutustu upeisiin aurinkolasimerkkeihin täältä

 

Aurinkolasit voimakkuuksilla kaupan päälle

Saat näihin kaupan päälle tuleviin merkkiaurinkolaseihin perusaurinkolasilinssit täysin maksutta, eli valitse vain upeat aurinkolasit häikäisevän hienojen merkkien joukosta ja täydennä ne hyvillä peruslinsseillä. Kaikissa aurinkolaseissamme voimakkuuksilla on aina kova pinnoite ja heijastamaton takapinta, sekä tietysti 100 % UV-suoja.

Halutessasi voit myös hankkia näihin aurinkolaseihin yksilöllisemmät aurinkolasilinssit edulliseen lisähintaan. Harrastatko golfia, pyöräilyä, ajatko paljon autolla tai etsitkö ehkä isoja muodikkaita aurinkolaseja?

Tutustu yksilöllisiin aurinkolasilinsseihin

 

 Yksilöllinen näöntutkimus 0€ silmälasien ostajille!

Silmäaseman optikon yksilöllinen näöntutkimus on kaikille silmälasien ostajille ilmainen. Yksilöllinen, luotettava ja asiantunteva näöntutkimus tehdään juuri sinun näkemisen tarpeistasi lähtien.

Näöntutkimuksessa huomioidaan elämäntyylisi, työsi ja harrastuksesi näkemisen vaatimukset.

 

Varaa aika näöntutkimukseen

 

 

 

 

 

Normaalihintaisten silmälasien ostajana saat toiset lasit kaupan päälle itsellesi tai kaverillesi. Tarjoamme edullisemmat silmälasit, joihin saat hyvä-tason linssit. Voit myös valita kaupan päälle valituilta merkeiltä aurinkolasit voimakkuuksilla, joissa on kova ja heijastamaton pinnoite. Etu koskee uusia tilauksia, ei muita alennuksia. S-Etukortilla Bonus tuplana, jopa 10 % kampanja-aikana maksetuista ostoksista. Tarjous on voimassa 26.11.2017 asti.