Aurinkolasit

Aurinkolasien hankintaan on ainakin kaksi hyvää syytä – silmiesi suojaaminen UV-säteilyltä on tietenkin se tärkein, mutta myös oman tyylisi päivittäminen uuteen sesonkiin käy mukavasti ja nopeasti optikolla.

Tutustu aurinkolasivalikoimaamme >>

Annetaan päivän paistaa!

Tarjoamme tänäkin keväänä kattavan valikoiman aurinkolaseja – löydät varmasti silmääsi miellyttävän mallin.

Kevään 2013 aurinkolaseissa on monia trendiominaisuuksia, jotka ovat hyväksi myös silmän voinnille. Kaupunkilasit ovat edelleen näyttävän kokoisia, jolloin silmä on hyvin suojattuna – samoin kuin herkkä silmänympärysiho. Kookkaissa laseissa on kuitenkin kevyet sangat, jolloin kokonaisuus on ilmavan oloinen ja kevyt kantaa. Eikä näkeminen sivuille rajoitu leveän aisan takia. Pilottihenkiset peililasit ovat pop ja suojaavat silmää tehokkaasti, koska peililinssit heijastavat säteet poispäin. Aurinkolasien iloiset, raikkaat värit antavat käyttäjilleen myös esteettistä energiaa. Mutta ei väriä ilman vastavoimaa: hillityt, pehmeän murretut punaisen ja ruskean sävyt ovat aurinkolaseissa myös hyvin muodikkaita.
Lähde: Suomen Optinen Toimiala

Eli jokaiselle jotakin! Tule sovittamaan ja kokeile ennakkoluulottomasti – voit yllättyä.

Luksusta arkeen huippuvalikoimastamme

Me tarjoamme joka sesongiksi kilpailukykyisen kokoelman merkkikehyksiä tunnetuilta maailmanbrändeiltä. Meiltä löydät johtavien luksusbrändien mallistot kuten Prada, Dolce&Gabbana, Versace, Gucci, Dior, Max Mara, Emporio Armani, sekä yksinoikeudella Silmäasemalla oleva Burberry.

Tutustu tarkemmin huippumerkkeihimme >>

Anna meidän auttaa

Kokeneet optikkomme ovat niin silmäterveyden kuin kehysmallien asiantuntijoita, ja auttavat mielellään sinua valinnassasi – tarvitsit sitten aurinkolasisi vahvuuksilla tai toisen mielipiteen kehysten istuvuudesta.

Hae lähin myymälämme ja kysy lisää >>