Linssit

Elämän monimuotoisuus ja muuttuvat elämäntavat säätelevät näkemisen tarpeemme. Meiltä löydät erilaisia linssivaihtoehtoja jokaiseen käyttötarpeeseen. Palveleva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat lukulasit, kaksitehot, monitehot, tai syväterävät linssit.

Yksiteholinssit >>

Moniteholinssit >>

Linssien lisäominaisuudet >>

Henkilökuntamme on apunasi

Onpa valintasi sitten muovi- tai lasilinssi, ohennettu materiaali, auringossa tummuvat linssit, tai erilaiset linssipinnoitteet, tarjoamme sinulle uusimman teknologiaan perustuvan tuotevalikoiman. Koska näköaisti on tärkein aistimme, on sinun hyvä tietää että linssiteknologia ja asiantunteva henkilökunta on apunasi Silmäasemalla.

Hae lähin myymälämme ja kysy lisää >>

Silmälasilinssit sinun silmillesi

Silmälasilinsseistäkin löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja. On yksiteholinssejä, moniteholinssejä, sekä syväteräviä lähilasilinssejä. Tämän lisäksi on tarjolla erilaisia materiaaleja ja pinnotteita linsseille. Oikean linssityypin, materiaalin, pinnoitteiden ja käsittelyiden avulla silmälaseistasi saadaan juuri sinun käyttötarpeisiisi sopivat! Erilaisissa käyttötilanteissa saatat tarvita erilaisia ominaisuuksia, ja tästä johtuen voi olla hyvä hankkia esimerkiksi työ- tai harrastelasit tavallisten lasien rinnalle.