Varaa Aika
Varaa Aika

Verkkokaupan palautusohje

Tyytyväisyytesi on meille tärkeää.

Kun olet vastaanottanut verkkokaupasta tilaamasi tuotteet muista tarkastaa pakkaus ja sisältö huolellisesti. Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja myyntikuntoisia pakkauksia. Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseksi, sinun tulee palauttaa tilaamasi tuote ja tehdä uusi tilaus haluamastasi tuotteesta.

Jos toimitus ei vastaa tilaustasi tai tuote ei ole odotustesi mukainen, ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Mikäli tilaamasi linssit ovat vialliset, pyydämme myös palauttamaan ne meille palautusohjeen mukaan.

Palautuksen tekeminen

Palauttaessasi verkkokaupasta tilattuja tuotteita sinun tulee aina täyttää sähköinen palautuslomake. Lomakkeelle merkitään palautettava tuote/tuotteet ja pääset täydentämään tarvittavat lisätiedot palautusta varten. 

Palautusta varten tarvitset tilausnumeron ja sähköpostiosoitteen, jota käytit tilauksessasi. Pääset tuotteiden palautuslomakkeelle tästä.

Linkin palautuslomakkeelle löydät myös sähköpostistasi otsikolla "Tilaus lähetetty".

Rekisteröityneet asiakkaat pääsevät tekemään palautuksen myös kirjautumalla verkkokauppaan ja valitsemalla kyseisen tilauksen.

Kirjetoimituksen palautus

Palautettava tuote toimitetaan pakattuna Postin toimipaikkaan ja kerrotaan kyseessä olevan palautus ”Silmäasema” –nimiselle sopimukselle (sopimustunnus 644695). Palautus on mahdollista tehdä myös Silmäaseman myymälään.

Pakettitoimituksen palautus

Palautettava tuote toimitetaan pakattuna Postin toimipaikkaan tai Silmäaseman myymälään. Palautuksen mukana tulee olla paketin mukana toimitettu palautustarralomake.

Mikäli paketti on noudettu Postin pakettiautomaatista, voidaan se myös palauttaa samaan automaattiin.

  • Valitse automaatilta "Palauta paketti" ja näppäile automaattiin alkuperäinen lokerokoodisi.
  • Lokero avautuu. Laita paketti lokeroon ja sulje ovi huolellisesti. Älä laita lähetyksen päälle mitään pakettiosoitekorttia. Automaatti tulostaa pakettikortin kun automaatti tyhjennetään. Saat halutessasi tulostettua kuitin palauttamastasi lähetyksestä.

Kun palautunut tuote on saapunut meille, tarkistettu ja hyväksytty saat maksupalautuksen 1-3 arkipäivän kuluessa.

Palauttaminen on sinulle maksutonta. Veloitettuja toimituskuluja ei palauteta osapalautusten yhteydessä.

Ongelmatilanteissa auttaa asiakaspalvelumme asiakaspalvelu@silmaasema.fi