Piilolinsseillä näkemisen vapautta ikään katsomatta

Piilolinssit sopivat kaiken ikäisille ja erilaisiin näkemisen tarpeisiin. Vaikka käyttäisit silmälaseja pääsääntöisesti, on tilanteita, joissa piilolinssit voisivat tarjota vapautta. Näitä ovat esimerkiksi liikunta- ja muut harrastukset tai vaikkapa vaihtelunhalu tyyli- ja ulkonäköasioissa.

Piilolinssit ovat kätevät urheillessa, esimerkiksi uiminen on helpompaa ja helpommat käyttää useissa lajeissa, joissa silmälasit voivat särkyä. Voi olla myös tilanteita, missä et halua käyttää silmälaseja. Tällöin piilolasit ovat miellyttävä vaihtoehto. Tiesitkö, että myös hajataitto ja aikuisnäkö voidaan korjata piilolinsseillä? Meiltä löytyvät piilolasit myös monitehosilmälasien käyttäjille sekä hajataittoa korjaavat piilolasit.

Piilolinssit soveltuvatkin lähes kaikille silmälasikäyttäjälle. Piilolinssikäyttäjänä voit nauttia näkemisen vapaudesta ilman silmälasien rajoituksia. Erikoinenkaan taittovirhe ei ole este piilolasien käytölle.

Monitehopiilolasit

Monitehosilmälaseja tarvitseville löytyy valikoimistamme myös hyvät vaihtoehdot monitehopiilolaseja. Monitehopiilolasit ovat käytännölliset monissa harrastuksissa ja tilanteissa missä silmälasit koetaan hankalaksi tai vaikka ulkonäöllisistä syistä haluat olla ilman silmälaseja. Piilolasien käytön ei tarvitse loppua ensimmäisiin monitehosilmälaseihin tai voit aloittaa piilolasien käytön vaikka myöhemmälläkin iällä.

Piilolinssien sopivuus

Piilolinssit sopivat sinulle, kun silmäsi ovat terveet. Piilolinssien sopivuuden silmillesi varmistaa aina optikkomme tai silmälääkärimme. Optikko sovittaa piilolinssit ottaen huomioon käyttötarpeesi ja auttaa juuri sinun silmillesi sopivimman piilolinssin valinnassa. Henkilökuntamme opastaa piilolinssien käytön ja antaa tarvittavat hoito-ohjeet.

Piilolinssit voidaan jaotella käyttöajan mukaan lyhyen ja pitkän vaihtovälin linsseihin. Valikoimissamme on myös jatkuvakäyttöisiä linssejä, joita ei välttämättä tarvitse poistaa silmistä yöksi.

Kertakäyttöpiilolinssit ja kuukausipiilolinssit

Kertakäyttöisiä piilolinssejä käytetään nimensä mukaisesti vain kerran, jonka jälkeen ne heitetään pois. Yleissääntönä voi sanoa, että mitä lyhyempi vaihtoväli, sen parempi. Kertakäyttöiset linssit ovat ohuita ja läpäisevät hyvin happea. Ne pysyvät myös puhtaina ja ovat näin terveellisempi vaihtoehto silmille. Kertakäyttölinssien etuna on myös vaivattomuus: käytät kerran ja heität illalla pois. Ei huolta puhdistamisesta tai hoitamisesta.

Kuukausilinssit ovat kestävämmät ja myös silmälle terveelliset, kun niitä muistaa hoitaa säännöllisesti. Kuukausilinssejä käytetään valmistajan määräämän vaihtovälin verran ennen pois heittämistä, tyypillisesti 2-4 viikkoa. Uudet silikonihydrogeelilinssit läpäisevät kertakäyttölinssiäkin paremmin happea, ja niitä voit käyttää jopa vuorokauden ympäri. Jos optikkosi katsoo silmillesi sopivaksi, osalla jatkuvakäyttöisillä piilolaseilla voi jopa nukkua. Todellista näönvapautta!