Varaa Aika
Varaa Aika
Piilolinssit

Piilolinssit - myös verkkokaupasta

Piilolinssit - näkemisen vapautta ikään katsomatta

Silmälasien käyttäjillä on usein tilanteita, joissa piilolinssit voisivat tarjota enemmän vapautta. Näitä ovat esimerkiksi liikunta- ja muut harrastukset tai vaikka vaihtelunhalu tyyli- ja ulkonäköasioissa. Myös hajataitto ja aikuisnäkö voidaan korjata piilolinsseillä.

Piilolinssien käytön ei tarvitse loppua ensimmäisiin monitehosilmälaseihin.  Voit aloittaa piilolinssien käytön vaikka myöhemmälläkin iällä. Voimakkuus muuttuu normaalisti piilolinsseissä keskustasta reunoihin päin portaattomasti, kun monitehopiilolinsseissä se muuttuu ylä-ala-suunnassa. Monitehopiilolinssien näkökentässä on kokoajan käytettävissä voimakkuudet sekä kauas että lähelle katseluun.

Piilolinssit sopivat terveille silmille

Piilolinssien sopivuuden silmillesi varmistaa aina optikkomme tai silmälääkärimme. Optikko sovittaa piilolinssit ottaen huomioon käyttötarpeesi ja auttaa juuri sinun silmillesi sopivimman linssin valinnassa. Henkilökuntamme opastaa piilolinssien käytön ja antaa tarvittavat hoito-ohjeet.

Piilolinssit voidaan jaotella käyttöajan mukaan lyhyen ja pitkän vaihtovälin linsseihin eli kertakäyttö- ja kuukausipiilolinsseihin. Jos optikko toteaa piilolinssit silmillesi sopiviksi, osalla jatkuvakäyttöisistä piilolinsseistä voi jopa nukkua. Todellista näönvapautta!