Varaa Aika
Varaa Aika
Rekrytointi

Rekrytointi

Tule meille töihin

Silmäasema on silmäterveydenhuollon ja optisen vähittäiskaupan johtava konserni ja edelläkävijä Suomessa. Liikeideamme on tarjota kaikki näkemisen ja silmien terveyteen liittyvät tuotteet ja palvelut lähellä asiakasta. Olemme valtakunnallinen ketju ja toimimme vähittäiskaupassa lähes 80 omalla ja yli 40 yrittäjävetoisella myymälällä sekä tarjoamme silmäterveydenpalveluja 12 silmäsairaalassa.

Meillä työskentelee satoja näkemisen ja silmäterveydenhuollon sekä vähittäiskaupan ammattilaisia muun muassa optikoita, optisia myyjiä, myymäläpäälliköitä ja terveyspalvelualan työntekijöitä eri puolella Suomea. Helsingin Pitäjänmäellä liiketoiminnan tuen yksikössämme työskentelee joukko valikoimahallinnon, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, tietohallinnon, talouden ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita.

Haluatko liittyä ammattitaitoiseen joukkoomme? Avoimet työpaikkamme löydät täältä. Mikäli et tällä kertaa löytänyt avoimista työpaikoistamme juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit täyttää avoimen hakulomakkeen. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Silmäaseman rekrytoinnin yhteystiedot: HRsilmaasema@silmaasema.fi

 

Käytämme Silmäasemalla videohaastattelua useimmissa rekrytoinneissamme. Videohaastattelu on hakijalle erinomainen mahdollisuus kertoa itsestään ja tuoda omaa osaamistaan ja persoonaansa esiin rekrytoivalle esimiehelle.

Klikkaa tästä nähdäksesi vinkkejä videohaastattelun tekemiseen

  • Tee video mahdollisimman meluttomassa ja valoisassa tilassa. Hämäriä ja kaikuvia tiloja kannattaa välttää.
  • Testaa yhteyden toimivuus huolellisesti ennen haastattelun tekemistä. Haastattelun tekemiseen tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden.
  • Pyri katsomaan haastattelussa aina kameraan.
  • Ole luonnollinen, oma itsesi.
  • Vaatetus kannattaa valita sen mukaan, kuin muutenkin valitsisit vaatteet työhaastatteluun tullessasi.
  • Puhu videohaastattelussa omin sanoin ja ole mahdollisimman rento. Tiedämme, että videohaastattelun tekeminen on jännittävää ja sen näkymistä ei tarvitse yrittää peitellä. Emme etsi ammattiesiintyjiä vaan sopivia persoonia toimipisteisiimme!
  • Vastaa suhteellisen lyhyesti, maksimissaan noin minuutin mittaisilla vastauksilla.
  • Vältäthän paperista lukemista. Myös se hävittää oikean minäsi luetun tekstin taakse.
  • Videota tehdessä näet itse omat videosi samanlaisina, kuin ne lähettämisesi jälkeen tulevat vastaanottajan päässä näkymään.


Avoimet työpaikat