Varaa Aika
Varaa Aika
Silmälääkäri

Silmälääkärit ja muut asiantuntijat

Huolehdimme silmistäsi

Silmäaseman yli 250 silmälääkäriä huolehtivat silmiesi terveydestä yksilöllisesti. Löydät varmasti kokeneen ja osaavan silmälääkärin läheltäsi, sillä meillä on lääkärin vastaanotto jokaisessa yli 140 myymälässämme. Lisäksi teemme tutkimuksia, toimenpiteitä ja silmäleikkauksia kolmessatoista silmäsairaalassa ympäri Suomea.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi silmäterveyden palvelut, nopeasti ja jonottamatta. Silmälääkärimme ovat mielellään avuksi aina, kun olet huolissasi silmistäsi.

Varaa aika silmälääkärille

Silmälääkärin vastaanotto on helppo varata verkossa tai numerosta 010 190 200 (mpm/pvm). Jos sinulla on lähete työterveyslääkäriltä, varaa aika silmätautien erikoislääkärille.

Aivan kaikki ajat eivät näy verkossa - soitathan asiakaspalveluumme, jos sopivaa aikaa ei tahdo löytyä!

Varaa aika silmälääkärille

Lue milloin kannattaa varata aika silmälääkärille.

Hinnasto

Silmälääkärin perustarkastuksen lähtöhinta on 80 €, johon lisätään toimistomaksu 16 €. Tarkemmat hinnat löydät lääkärien omilta sivulta.

Huomaathan, että lääkärillä on oikeus veloittaa kokonaan käyttämätön aika tai mikäli peruutus tehdään alle vuorokausi ennen sovittua ajankohtaa. Esteen sattuessa peruutathan aikasi viimeistään vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa.

Mitä silmälääkärillä tapahtuu?

Ennen tutkimuksia lääkäri juttelee kanssasi terveydentilastasi sekä mahdollisista silmäoireistasi. Silmiisi laitetaan mustuaista laajentavia tippoja, joiden vaikutus alkaa noin 15 minuutin kuluttua.

Silmälääkärin perustutkimuksiin kuuluvat näöntarkastus ja silmien taittovoiman mittaus. Lähes aina tehdään myös mikroskooppitutkimus ja silmänpaineen mittaus silmiesi terveyden varmistamiseksi.

Varaa vastaanottokäyntiin yhteensä 1-1,5 tuntia.

Varaa aika silmälääkärille

Varaa aika