Varaa Aika
Varaa Aika
Silmälääkäri

Silmälääkäri

Toimipaikoissamme työskentelee yli 250 lääkäriä erikoistuvista silmälääkäreistä silmäkirurgeihin. Kaikkia silmälääketieteen erikoisaloja edustavat silmälääkärimme ovat silmäterveyden erityisosaajia. Silmälääkärin vastaanotolle voit tulla aina kun haluat lisätietoa silmiesi terveydestä tai sinulla on näköongelmia.

Huomioithan, että työterveydenhuollon lähetteellä tullessasi aika tulee varata silmätauteihin erikoistuneelle lääkärille. Kaikki silmälääkärin ajat eivät näy ajanvarauksessa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa haluamallesi asiantuntijalle, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Silmälääkärin tutkimuksien hinta varmistuu tapauskohtaisesti. Perustarkastusten hinta on alkaen 80 €, hinnat ovat lääkärikohtaisia. Hintoihin lisätään toimistomaksu 16,00 €. Silmälääkärin palveluista ei myönnetä Bonusta.

Huomaathan, että lääkärillä on oikeus veloittaa kokonaan käyttämätön aika tai mikäli peruutus tehdään alle vuorokausi ennen sovittua ajankohtaa. Esteen sattuessa peruutathan aikasi viimeistään vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa.

Varaathan silmälääkärin tutkimukseen aikaa yhteensä noin tunnin. Käynnin kesto vaihtelee ja riippuu asiakkaan yksilöllisestä tilanteesta.

Varaa aika silmälääkärille

Varaa aika