Varaa Aika
Varaa Aika
Silmäaseman edut asiakkaalle

Silmäaseman edut asiakkaalle

Monta hyvää syytä valita Silmäasema

Silmäasema ei ole tunnettu vain hyvin laajasta kehysvalikoimasta sekä yksilöllisistä ja laadukkaista linsseistä, joiden valinnassa asiantuntijamme ovat aina apunasi. Ostaessasi lasisi Silmäasemalta saat myös monta rahanarvoista etua, jotka tekevät hankinnastasi entistä kannattavamman!

Lue lisää, miksi asiointi Silmäasemalla kannattaa!


1. Silmälääkäri aina lähellä

Välitämme silmiesi hyvinvoinnista ja hyvästä näkemisestäsi. Kutsumme sinut uuteen näöntarkastukseen aina, kun se on ajankohtaista, jos olet antanut meille luvan ottaa sinuun yhteyttä.


2. Joustava maksuaika jopa 12 kk

Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Ja mikä parasta, saat jopa 12 kk maksuaikaa ilman korkoa tai muita kuluja. Lue lisää Silmäasema-tilistä


3. 100 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen hankkimiisi silmälaseihin, voit vaihtaa ne uusiin sadan päivän kuukauden kuluessa lasien luovutuksesta. Mikäli valitsemasi uudet lasit ovat arvokkaampiin, maksat vain uusien ja vanhojen lasien hinnan erotuksen.
Lue lisää tyytyväisyystakuusta.
 

4. Asiakasomistajaedut ja Bonus

Asiakasomistajana voit saada etua jopa 25 % silmälasien hankintahinnasta. Tämän lisäksi saat S-Etukortilla Bonusta ostoksistasi, jotka teet Silmäaseman myymälöissä ja verkkokaupassa.

Asiakasomistajana saat aina vähintään seuraavat edut:
• alennus yksitehosilmälasien kokonaishinnasta -25 % (kehykset ja linssit) + Bonus
• alennus moni- ja kaksitehosilmälasien kokonaishinnasta -20 % (kehykset ja linssit) + Bonus
• asiakasomistajaedun saat näistä silmälasimerkkikehyksistä: Carrera, Marc by Marc Jacobs, MaxMara, Pierre Cardin ja Safilo
• alennus vähintään -20 % ostaessasi aurinkolasit voimakkuuksilla merkeiltä: Tommy Hilfiger, Oxydo, Inspiro Sun ja Pierre Cardin

Lue lisää asiakasomistajaeduista.

    
5. Nopean uusijan etu -50%

Jos olet hankkimassa uusia silmälaseja Silmäasemalta jo vuoden sisällä edellisestä kerrasta, saat 50 % alennuksen uusien normaalihintaisten silmälasien kokonaishinnasta (sisältää sekä kehykset ja että linssit). Nopean uusijan etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.  

                          
6. Silmälasien huolto

Huollamme aina Silmäasemalta ostetut silmälasisi maksutta. Maksuttomaan huoltoon kuuluu nenäkappaleiden korjaus, ruuvien kiristys ja sankojen taivutus. Normaalissa käytössä kuluneet osat eivät sisälly huoltoon. Muistathan, että Silmäaseman toimipisteitä on koko Suomessa jo yli 140 eli apu on aina lähelläsi!


Tervetuloa ostoksille Silmäasemalle!