Silmäaseman Silmäsairaalan palvelut lyhyesti

Näkösi on korvaamaton. Silmäsairaalamme ovat apunasi kaikissa näkemiseen ja silmäterveyteen liittyvissä asioissa. Silmien terveydentila tulee tarkistuttaa säännöllisesti ja sen pystyy tekemään vain silmälääkäri. Varaa meiltä aika silmätautien erikoislääkärin vastaanotolle.

Hae lähin Silmäaseman Silmäsairaala ja varaa aika >>

Diagnostiset palvelut

Käytössämme on laaja joukko tutkimusmenetelmiä. Näitä ovat esimerkiksi näkökenttätutkimus, valokuvaukset silmäsairauksien seurantaan, silmänpohjan hermorakenteiden tutkimus, topografia sarveiskalvon pinta- ja paksuusmuutoksien tutkimiseen sekä sarveiskalvon paksuusmittaus.

Silmälaboratorioidemme laitteisto koostuu uusimmasta teknologiasta. Nykyaikaiset laitteet mahdollistavat täsmädiagnoosin potilaan silmäsairaudesta. Kun diagnoosi on valmis, hoito voidaan suunnitella huolellisesti ja potilaan sairauden mukaisesti.

Lue lisää diagnostisista palveluista >>

Silmäleikkaukset

Joissain tapauksissa silmän terveyden hoitaminen vaatii leikkausta. Tarjoamme Silmäsairaaloissamme silmäkirurgiset palvelut, kuten kaihileikkaukset, taittovirheleikkaukset (laserleikkaukset) ja glaukoomaleikkaukset.

Lue lisää silmäleikkauksista >>

Plastiikkakirugia

Hoidon tueksi tarvittavien tutkimuksien ja silmäleikkauksien lisäksi tarjoamme myös plastiikkakirurgian palveluita.

Lue lisää plastiikkakirurgian palveluistamme >>