Diagnostiset palvelut ja muut palvelut

Leikkauksien lisäksi tarjoamme muut silmäterveyden palvelut, kuten kyyneltiehuuhtelut ja sarveiskalvon valokovetushoidot. Palvelumme toteuttavat kaikkia silmälääketieteen erikoisaloja edustavat silmälääkärimme. Tutustu leikkaaviin lääkäreihimme >>

Silmäsairaaloiden silmälaboratorioyksiköissä tarjoamme myös diagnostisia palveluita. Näitä ovat esimerkiksi hermosäiekuvat ja näkökenttätutkimukset.

Diagnostiset palvelut

Silmäsairaalan laboratorion laitteisto koostuu uusimmasta teknologiasta, jonka avulla diagnostiikka täsmentyy. Kuvantaminen mahdollistaa tarkan näyvyyden silmän eri osiin. Silmälaboratoriossa tutkitaan muun muassa glaukoomaa ja verkkokalvosairauksia. Silmälaboratoriohoitajamme ovat kouluttautuneet tähän erityisalueeseen.

Silmälaboratorion tietokonepohjaisen laitteiston käyttäminen ja tutkimustulosten tulkitseminen vaatii harjaantumista ja kokemusta. Tietoteknologia on suureksi avuksi lääketieteessä ja nimenomaan kuvantamisen alueella sillä on erityisen tärkeä merkitys.

Me panostamme Silmäsairaalassa huippunykyaikaiseen laitteistoon nyt ja tulevaisuudessa. Käytössämme on laaja joukko tutkimusmenetelmiä. Niihin kuuluvat silmänpaineenmittaukset, näkökenttätutkimukset, silmien valokuvaus, näköhermosäikeiden GDX-kuvantaminen silmänpainetautipotilailla, OCT-tutkimukset, Topografia, sarveiskalvon paksuusmittaus, värinäkötestit, silmän sytologiset näytteet sekä varjoainekuvaukset.

Nykyaikaiset laitteet mahdollistavat täsmädiagnoosin potilaan silmäsairaudesta. Kun diagnoosi on valmis, hoito voidaan suunnitella huolellisesti ja potilaan sairauden mukaisesti. Kattava tutkimusvalikoimamme suo potilaillemme mahdollisuuden hoitaa kaikki tutkimuksensa samalla käynnillä.

Silmälaboratoriomme palvelevat Silmäsairaalan lisäksi alueensa muita vastaanottavia silmälääkäreitä.

Kysy lisää diagnostisista palveluista

Lisätietoja tutkimuksista saat myös suoraan hoitajiltamme soittamalla ajanvarausnumeroon. Neuvonta palvelee arkipäivisin puhelimitse kaikissa Silmäsairaaloissamme:

Espoo >>
Helsinki >>
Joensuu >>
Kouvola >>
Kuopio >>
Rovaniemi >>
Tampere >>
Turku >>
Vantaa >>