Kokeile piilolinssejä 10 päivää 10 eurolla

Piilolinssien ansiosta elät, liikut ja harrastat ilman silmälasien tuomia rajoitteita. DAILIES TOTAL1™ -piilolinssien kanssa voit kokea uudenlaisen käyttömukavuuden, sillä 90 % käyttäjistä on sitä mieltä, että ne eivät tunnu silmissä. Nyt on hyvä hetki tutustua ja aloittaa piilolinssien käyttö – 10 eurolla saat piilolinssien ensisovituksen ja lisäksi 10 päivän piilarit kaupan päälle!Jos olet miettinyt piilolinssien käyttöä, mutta et ole vielä tutustunut niihin tarkemmin, varaa aika piilolinssien ensisovitukseen. Ensisovituksessa optikko käy kanssasi läpi ja opastaa asioita piilolinssien valintaan ja käyttöön liittyen. Juuri nyt saat piilolinssien ensisovituksen 10 eurolla (normaalihinta 30 euroa) ja lisäksi 10 paria laatupiilareita kaupan päälle!


Piilolinssitarkastus

Piilolinssitarkastus antaa eväät piilolinssien turvalliseen käyttöön


Oletko koskaan miettinyt, voiko piilolinssi kadota silmään ja miksi piilolinssitarkastus on niin tärkeä ennen ensimmäisiä piilolinssejä? Optikko Paula Tarhonen vastasi asiakkaidemme usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää
Piilolinssit eri käyttötarpeisiin

Piilolinsseistä löytyy jokaiselle jotakin


Haluaisitko pitää taukoa silmälaseista? Onko sinulla harrastus, jossa silmälasit ovat ikävästi tiellä? Onneksi sopivia piilolinssejä löytyy nykyään lähes kaikkiin tilanteisiin. Lue alta, mikä on sinulle paras vaihtoehto ja varaa aika optikolle. On tärkeää, että optikko tutkii silmäsi ennen piilolinssien käytön aloitusta. 


Lue lisää
5 hyvää syytä valita piilolinssit

5 hyvää syytä valita piilolinssit


Piilolinsseillä näkeminen on vapautta ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Listasimme viisi hyvää syytä valita piilolinssit.


Lue lisää