Me pidämme sinusta hyvää huolta

Suomalaiset ovat tutkitusti maailman onnellisin kansa. Mutta me Silmäasemalla emme halua jättää asiaa siihen. Meiltä nimittäin löytyvät myös maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat. Haluamme pitää asiantuntijoistamme mahdollisimman hyvää huolta, ja siksi tarjoamme henkilöstöetuina kattavan paketin hyvinvointia ja jaksamista tukevia etuja ja palveluita. Meille on sydämen asia, että jokainen asiantuntijamme viihtyy Silmäasemalla ja voi hyvin. 

 


Vapaus valita itselleen sopivimmat henkilöstöedut 

Silmäasemalaisilla on mahdollisuus valita omaan elämäntilanteeseensa parhaiten sopivat henkilöstöedut. Tarjolla on vuosittain useita eri etuvaihtoehtoja, muun muassa liikunta- ja kulttuurietu, hieronta-, hammas- ja lounasetu. Näillä vaihtoehdoilla haluamme tukea jokaisen asiantuntijamme yksilöllistä, kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uusimpana ja hyvin suosittuna etuna tarjoamme mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään, jota voi käyttää myös vapaa-ajalla.

 

Terveydestä ja jaksamisesta huolehtiminen 

Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut hyvinvoinnin tukemiseen. Mikäli sairaus pääsee kuitenkin yllättämään, voi asiantuntijamme valita itselleen sopivan lääkärivaihtoehdon. Voit tavata lääkäriä kasvotusten, chatin avulla tai hakeutua tarvittaessa erikoislääkärin konsultaatiokäynnille. Huolehdimme lisäksi ikävuositarkastuksista, tietyistä rokotuksista ja työfysioterapeutin palveluista. Haluamme tukea myös mieltä askarruttavissa kysymyksissä tarjoamalla mielen chat- ja sparrikeskusteluja sekä työpsykologipalveluita. 


Erinomaiset henkilökunnan ostoedut 

Haluamme tehdä myös asiantuntijoidemme silmistä maailman onnellisimmat! Niinpä tarjoamme jokaiselle silmäasemalaiselle ilmaiset silmälasikehykset vuosittain sekä merkittävät alennukset linsseistä ja muista myymälän tuotteista. Tämän lisäksi silmätutkimukset ja -leikkaukset sekä Silmäaseman verkkokauppaostokset voi tehdä edulliseen henkilökuntahintaan. Emme halua myöskään unohtaa silmäasemalaisten perheenjäseniä, ja mahdollistamme myös heille edulliset silmä- ja aurinkolasihankinnat.  


Oppiminen ja uramahdollisuudet 

Jatkuva oppiminen ja kehittyminen ovat osa päivittäistä työtämme Silmäasemalla. Panostamme asiantuntijoidemme osaamiseen ensi hetkestä lähtien ja uusien silmäasemalaisten perehdytys onkin meille sydämen asia. Oppimisen tueksi meillä on käytössä Silmäasema Akatemia, joka tarjoaa runsaasti osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia niin optiikan, myynnin ja asiakaspalvelun kuin silmäterveydenkin saralla.  

Palvelemme asiakkaitamme yli 150 toimipaikassa ympäri Suomen. Koska toimintamme on maantieteellisesti laajalle levinnyt, tarjoaa se asiantuntijoillemme myös ainutlaatuisia työskentely- ja uramahdollisuuksia. Silmäasemalaiset voivatkin työskennellä poikkeuksellisen laajasti niin silmäsairaaloissa, myymälöissä kuin liiketoiminnan tuen eri tehtävissä.  


Henkilöstötyytyväisyys, kuunteleminen ja vuorovaikutus 

Jokaista asiantuntijaamme kuunnellaan tarkasti. Tarpeet ja toiveet tehdään näkyviksi päivittäisissä kohtaamisissa sekä säännöllisissä keskusteluissa esihenkilön kanssa. Tavoitteena keskusteluissa on tunnistaa henkilöstömme toiveita ja tarpeita, jotta meillä on mahdollisuus tarjota erilaisia kehittymismahdollisuuksia niitä kaipaaville. Henkilöstötyytyväisyys on meille erittäin keskeinen teema. Iloksemme voimme todeta, että työntekijämme arvioivat työssä viihtymisen erinomaiselle tasolle. Meillä työskentelevät maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat! 


Suuri perhe – etuja myös muista konsernin yhtiöistä 

Silmäasema kuuluu Cor Group -yritysperheeseen, mikä tarjoaa asiantuntijoillemme vieläkin enemmän henkilöstöetuja. Työntekijät voivat hyödyntää etuja mm. Liikku-kuntosaleihin, Profession-koulutuksiin, unitutkimuksiin, hammaslääkäripalveluihin sekä fysioterapia- ja hierontapalveluihin. Loman koittaessa työntekijöiden on mahdollisuus osallistua arvontaan, jolloin pääset nauttimaan laadukkaista lomamökeistä Pyhän maisemissa hyvin edulliseen henkilökuntahintaan. 


Katso täältä Silmäaseman avoimet työpaikat. Jätä hakemuksesi ja tule meille uudeksi työkaveriksi maailman onnellisimpien joukkoon! 

Rekrytointi
Töihin Silmäasemalle
Optikoksi Silmäasemalle
Meillä voit työskennellä optikkona myymälässä, myymäläsairaalassa tai silmäsairaalassa lähes 150 toimipaikassa ympäri Suomen.
Lääkäriksi Silmäasemalle
Lääkäriksi Silmäasemalle
Jo yli 250 silmälääkäriä on valinnut Silmäaseman kumppanikseen. Oletko sinäkin pian yksi maailman onnellisimmista silmälääkäreistä?
Töihin Silmäaseman myymälään
Töihin Silmäaseman myymälään
Arvostamme asiantuntijuutta ja tuemme myyjiä kehittämään ammatillista osaamistaan entisestään.
Töihin silmäsairaalaan
Töihin silmäsairaalaan
Silmäsairaaloissa keskitymme tuottamaan palvelut laadukkaasti, tarjoten asiakkaalle erinomaisen palvelukokemuksen
Katso kaikki avoimet työpaikat