Silmistä

Kesän 2019 aurinkolasimuodissa kohtaavat retro ja futurismi

Onko valintasi tänä kesänä viileän sporttiset pokat, vai edustatko hippityyliä ylisuurilla laseilla? Kesän tyylikkäimmät mallit ottavat inspiraatiota 60- ja 70-luvun muodoista ja futuristisista trendeistä. Monet brändit tuovat markkinoille myös unisex-malleja.

Kesän 2019 aurinkolasimuoti

Kesän aurinkolasimallit ottavat inspiraatiota 60- ja 70-luvun muodoista.

Aurinkolasit yhdistävät nyt vanhaa ja uutta

Menneiltä vuosikymmeniltä poimitut aurinkolasimallit ovat edelleen ajankohtaiset. Naisille 60-luvun kissamainen muoto jatkaa muodissa myös tänä kesänä ja saa rinnalleen ihastuttavan 70-luvun ylisuuren hippityylin. Miesten muodissa pinnalla ovat sekä urheilulliset ja käytännönläheiset mallit että suuret, maskimaiset lasit.

Lisäksi miesten ja naisten aurinkolaseista löytyy futuristisuutta. Rohkeimmat tyyliniekat valitsevat kerrostuksilla ja laserleikatuilla yksityiskohdilla perinteitä rikkovan mallin. Mielikuvitukselliset muodot ja logot saavat olla selkeästi esillä. Linssiväreissä korostuvat hyvin tumma tai tasavärisen vaalea. Peilipintoja ei ole unohdettu, mutta ne näkyvät edellisiä sesonkeja hillitymmin.

Keräsimme alle kesän kuumimpia aurinkolaseja. Nämä ja muut kauden suosikkimallit löydät Silmäaseman verkkokaupasta.

Naiselliset ja kapeat mallit

Kesän 2019 aurinkolasit

Moschino

Nämä naiselliset Moschinon aurinkolasit yhdistävät klassisen kissansilmätyylin upeisiin kultaisiin koristuksiin. Linsseissä on käytännöllinen peilipinnoite.

Kesän 2019 aurinkolasit

Marc O'Polo

Nämä kissamaiset Marc O'Polon aurinkolasit ovat erityisesti ajattoman tyylin ja sinisen värin ystäville.

Kesän 2019 aurinkolasit

Polaroid

Nämä kulmikkaat ja kapeat miesten Polaroid-aurinkolasit sopivat täydellisesti kesäisille kaduille. Polarisoivat linssit suojaavat silmiä tehokkaasti heijastuksilta.

70-luvun inspiroimat ylisuuret lasit

Kesän 2019 aurinkolasit

Marimekko

Nämä menneiltä vuosikymmeniltä innoituksensa hakeneet Marimekon kantikkaat aurinkolasit ovat nappivalinta tyylitietoisille.

Kesän 2019 aurinkolasit

OD/OS

Näissä OD/OS:n pilottimallisissa aurinkolaseissa on ylelliset kullansävyiset kehykset ja linssit, jotka sopivat tyylin kuin tyylin.

Kesän 2019 aurinkolasit

Puma

Näiden miesten Puma-aurinkolasien jujuna ovat pilottimalliset linssit ja näyttävä kulmakarvalinja.

Sporttilasit

Kesän 2019 aurinkolasit

Bolle

Täydennä urheiluvarustuksesi näillä persoonallisilla Bollen aurinkolaseilla, joiden upean eläväinen peilipinta suojaa silmiä tehokkaasti kirkkaissa olosuhteissa ja vangitsee katseet.

Kesän 2019 aurinkolasit

Ray-Ban

Nämä elegantit, kilpikonnakuvioidut Ray-Banin aurinkolasit ovat sekä ajattomat että käytännölliset esimerkiksi autoillessa.

Kesän 2019 aurinkolasit

Oakley

Nämä miesten urheilulliset Oakleyn aurinkolasit vakuuttavat kaarevalla, vauhdikkaalla muodollaan ja futuristisella ilmeellään.

Suuret maskilasit

Kesän 2019 aurinkolasit

Oakley

Nämä rohkeat miesten Oakleyn aurinkolasit varmistavat paikkasi trendikkäänä huomion keskipisteenä.

Kesän 2019 aurinkolasit

Ray-Ban

Nämä ikoniset Wayfarer-malliset lasit on päivitetty upealla peilipinnoituksella tyyliniekkojen iloksi.

Kesän 2019 aurinkolasit

Oakley

Nämä Oakleyn miesten aurinkolasit valloittavat linjakkailla muodoillaan ja trendikkäällä peilipinnoituksella, joka on omiaan keväthangilla lasketteluun.

Perinteitä rikkovat, mielikuvitukselliset muodot ja isot logot

Kesän 2019 aurinkolasit

Moschino

Varmista paikkasi tyylikuningattarena näillä Moschinon eleganteilla aurinkolaseilla, joiden veikeä kulmakarvalinja herättää taatusti ihailua.

Kesän 2019 aurinkolasit

Polaroid

Kruunaa asukokonaisuutesi näillä upeilla karkin värisillä Polaroidin aurinkolaseilla. Kulmikkaat kehykset tuovat ilmeeseen persoonallisen lisän, polarisoivat linssit suojaavat silmiä heijastuksilta.

Kesän 2019 aurinkolasit

Saint Laurent

Kun haluat erottua omaperäisellä tyylillä mutta klassisilla väreillä, ovat nämä Saint Laurentin uskaliaat lasit juuri sinulle.

Pastellin- ja neonvärit

Kesän 2019 aurinkolasit

Kate Spade

Nämä kilpikonnakuvioinnilla leikittelevät Kate Spade -aurinkolasit ovat täydellinen valinta, kun kaipaat moneen menoon sopivia, mielenkiintoisilla yksityiskohdilla varusteltuja aurinkolaseja.

Kesän 2019 aurinkolasit

Moschino

Nämä Moschinon pyöreälinssiset aurinkolasit ovat takuuvarma katseiden kerääjä. Ne viestittävät rohkeasta ja rennosta tyylistä.

Kesän 2019 aurinkolasit

Ralph

Näissä hillityissä mutta persoonallisissa Ralphin aurinkolaseissa on raikkaan vaaleanpunaiset kehykset ja tyylikkään ilmeen täydentävät liukuvärjätyt linssit.

Silmäaseman laajasta valikoimasta löydät laadukkaita aurinkolaseja miehille, naisille ja lapsille. Meillä on runsaasti laseja eri tarkoituksiin ja tyyleihin huippumerkeiltä, mm. Carrera, Hugo, Inspiro, Oakley, Police ja Tommy Hilfiger. Selaa monipuolista aurinkolasivalikoimaamme verkkokaupassa tai myymälässä.