Silmein terveys
Silmien rakennekuvaus, Matin kokemus
Matin kokemus silmien rakennekuvauksesta
Matin kokemus silmien rakennekuvauksesta
Varaa aika silmien rakennekuvaukseen
VARAA AIKA

Oikean silmän näön heikentyminen sai Matin, 74, hakeutumaan silmien rakennekuvaukseen


Kuka olen?

Olen Matti, 74-vuotias aktiivinen eläkeläinen Järvenpäästä. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi aikuista lasta. 


Miksi halusit mennä silmien rakennekuvaukseen?

Minulla ei ole ikinä ollut ongelmia näön kanssa, enkä ole tarvinnut silmälaseja. Vasen silmä on edelleen tarkka, mutta nyt olen huomannut, että oikea silmä ei näe enää niin tarkasti ja on hieman sumuinen. Epäilen, että minulla on kaihi. Tyttäreni puhui tästä rakennekuvauksesta, joka tehdään OTC-kuvauslaitteella ja päätin vähän tutkailla asiaa. Silmäaseman verkkosivuilta löysin palvelun ja hinta oli edullinen 79 €. Pelkkä silmälääkärin käynti voi maksaa jo tuon 80 euroa, mutta tässä saadaan kuvaus, näöntarkastus ja lääkärin lausunto, kaikki samassa paketissa, joten innostuin asiasta. 


Minkälainen kuvaus oli?

Kuvaus oli helppo ja nopea. Leuka ja otsa telineeseen ja valoristikon tuijottamista, ei muuta. Optikko selitti koko ajan mitä tutkitaan. Kerrottiin, että ensiksi kuvataan tarkan näön alue ja sitten näköhermo. Tämän jälkeen halusin nähdä itsekin kuvat ja ne vasta mielenkiintoiselta näyttivätkin. Jäin innolla odottamaan lääkärin lausuntoa. Lopuksi mitattiin vielä silmänpaine ja se oli kunnossa.

Jo seuraavana päivänä optikko soitti ja kertoi, että lääkäri on katsonut kuvat. Viikon päästä kuvat ja lausunto saapuivat postitse minulle.

Varaa aika silmein rakennekuvaukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmäoireet
Voit aina kääntyä SIlmäaseman lääkärin puoleen, kun jokin silmäoire huolestuttaa sinua. Toisia silmäoireita voit tarkkailla rauhassa tai lääkitä itse, kun taas toiset vaativat nopeaa lääkärin hoitoa.
Kaihi eli harmaakaihi
Kaihi eli harmaakaihi
Kaihi tai harmaakaihi tarkoittaa silmän linssin ikääntymisestä johtuvaa samentumista. Se tulee jossakin elämänvaiheessa kaikille, aivan kuten harmaat hiuksetkin.
Näköhäiriöt
Näköhäiriöt
Näköhäiriöt ovat usein vaarattomia, mutta ne voivat myös johtua silmäsairaudesta tai jostakin muusta sairaudesta. Asia on aina hyvä tarkista silmälääkärin oireet.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit