Timo Haapala

Silmätautien erikoislääkäri
Lääketieteen lisensiaatti
Timo Haapala

Olen silmätautien erikoislääkäri vuodesta 2009 alkaen. Minulla on pitkäaikainen kokemus kaihileikkauksista, joita teen edelleen viikoittain Tyksissä. Polikliinista sairaalavastaanottoa teen Tyksin Loimaan sairaalassa, jossa työnkuva on monipuolinen. Osaamisalueitani ovat periaatteessa kaikki silmätautien osa-alueet taittovirhekirurgiaa lukuun ottamatta.

Vastaanottohinnat

40min
95 €

Vastaanottokäyntiin on syytä varata 60 minuuttia, koska laajennan mielelläni mustuaiset silmänpohjien tarkastamista varten. Se tarkoittaa sitä, että ensin katsotaan lasivahvuudet ja mitataan silmänpaine, minkä jälkeen laitetaan laajennustipat ja pienen odottelun jälkeen tutkitaan vielä mykiöiden kirkkaus (kaihitilanne) ja silmänpohjat. Jos/kun mustuaiset laajennetaan, vaikuttaa se näkemiseen ja mm. autoiluun 2-3 tunnin ajan. Sen vuoksi on hyvä varautua siihen, että itse ei välttämättä pysty ajamaan autoa heti vastaanoton jälkeen. Moni toki pystyy näkemään paremmin, jos käyttää aurinkolaseja.

Käynnin hinta on 95 €. Kela-korvaus käynnistä on 21 € ja sen saa suorahyvituksenä. Maksettava omavastuu on 74 €. Lisäksi liike laskuttaa toimistomaksun ja Kanta-maksun.

Minulla ei ole voimassa olevaa ostopalvelusopimusta minkään osapuolen kanssa, joten liikekohtaisesti rajatut maksusitoumukset eivät kelpaa Paimion Silmäasemalla. Epäselvissä tapauksissa asia kannattaa varmistaa suoraan liikkeestä. Yksityishenkilöille en voi myydä palvelujani ns. laskulla, vaan maksu tulee suorittaa heti joko kortilla tai käteisellä.

Erikoisosaaminen
Diabetes
Glaukooma
Kaihi
Karsastus
Kuivasilmäisyyden hoito
Kyyneltiehuuhtelu
Lasiaisen sairaudet
Silmälasiresepti
Silmälasiresepti, prismalasit
Silmänpohjan ikärappeuma
Vastaanotto
Vastaanotto, lähetteellä
vastaanotto, lapsipotilaat
Vastaanotto, maksusitoumuksella
Työkokemus

Erikoistuva lääkäri Seinäjoen keskussairaalassa 3/2005-12/2006 Erikoistuva lääkäri Turun yliopistollisessa keskussairaalassa 1/2007-8/2009 Erikoislääkäri Seinäjoen keskussairaalassa 9/2009-8/2011 Erikoislääkäri Turun yliopistollisessa keskussairaalassa / Loimaan sairaalassa 8/2009 alkaen Yksityissilmälääkäri 11/2009 alkaen.

Kielitaito
Ruotsi
Suomi
Englanti

Silmäasema palvelee sinua.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm / pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.