Kaikki silmälasit ja aurinkolasit –40 %

Silmäasema palvelee! Nyt saat silmälasit tai aurinkolasit kehyksineen ja linsseineen 40 prosenttia edullisemmin. Valitse mitkä tahansa kehykset ja linssit laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme.

Silmälasien ostajalle tarjoamme ilmaisen näöntutkimuksen. Varaa aika täältä. Lisäksi silmälasien ostajana saat vielä toiset silmä- tai aurinkolasit voimakkuuksilla puoleen hintaan. Tervetuloa!

Me Silmäasemalla haluamme olla apunasi näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa. Huomioimme koronavirustilanteen toiminnassamme, joten meillä voit asioida turvallisin mielin. Poikkeuksia myymälöiden aukioloissa, katso tiedot täältä.

 

Kaikki silmälasit -40 %

 

Kaikki silmälasit –40 %

Uusien silmälasien hankinta käy nyt edullisesti, sillä saat silmälaseista millä tahansa kehyksillä ja linsseillä 40 prosentin alennuksen. Laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löydät takuulla mieleisesi kehykset. Tervetuloa edullisille silmälasiostoksille Silmäasemalle!

Silmälasien ostajalle tarjoamme ilmaisen optikon näöntutkimuksen.

 

Tutustu kehyksiin verkkokaupassa

 

Kaikki aurinkolasit -40 %

 

Kaikki aurinkolasit –40 %

Ota kevät ja kesä vastaan tyylillä! Tarvitsetpa aurinkolaseja urheiluun, autoiluun tai vapaa-ajalle, meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita aurinkolaseja miehille, naisille ja lapsille. Saat aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman nyt 40 prosentin alennuksella!

Valikoimassamme mm. huippumerkit Ray-Ban, Oakley, Carrera, Le Coq Sportif, Hugo Boss, Inspiro, Police ja Tommy Hilfiger.

 

Aurinkolasit verkkokaupassa

Optikon yksilöllinen näöntutkimus silmälasien ostajalle 0 €

Optikon yksilöllinen näöntutkimus sisältää:

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muillakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim., liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

 

12 kuukautta maksuaikaa

Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimman tavan maksaa ostoksiasi. Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Ja mikä parasta, saat jopa 12 kk maksuaikaa ilman korkoa. Kuukausittaiseen maksuerään lisätään vain käsittelymaksu 4,90 €.

 

 

Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia ja aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin tai pakettihinnoiteltuihin tuotteisiin. Silmälasien ostajalle toiset silmä- tai aurinkolasit voimakkuuksilla -50 %, edullisempi pari 50 % alennuksella. Silmälasien ostajalle optikon näöntutkimus 0 €. Tarjous voimassa 9.8.2020 asti.