Aurinkolasilinssit

Aurinkolasiostoksilla sinun tarpeesi ovat aina lähtökohta. Harrastatko golfia, pyöräilyä, ajatko paljon autolla tai etsitkö ehkä isoja muodikkaita aurinkolaseja? Silmäasemalta saat aurinkolaseihin laatulinssit omilla voimakkuuksillasi mallista riippumatta. Aurinkolaseissamme voimakkuuksilla on aina kova pinnoite ja heijastamaton takapinta, sekä tietysti 100% UV-suoja. 

Aurinkolasilinssit eri käyttötarpeisiin

Hyvin valitut ja istuvat aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä, liialta valolta ja häikäisyltä sekä tuulen ja pölyn vaikutuksilta. Optisesti laadukkailla aurinkolaseilla näet värit ja maiseman vääristämättömänä.

Polarisointi poistaa tehokkaasti heijastuksia esim. märältä tienpinnalta tai vedestä. Sopii erityisesti autoiluun ja veneilyyn. Polarisoivia linssejä voi suositella kaikille muille paitsi lentäjille

Eri linssiväreillä voidaan käyttötarkoituksen mukaan suodattaa ei toivottuja valonsäteitä. Ruskea suodattaa parhaiten sinistä valoa eli näet ympäristön kirkkaasti myös pilvisellä säällä. Harmaa Pimentää tehokkaasti kirkkaissa olosuhteissa. Vihreä-harmaa värit pysyvät aidoimmillaan, valot ja varjot erottuvat hyvin. Asiantuntijamme auttavat sinua myymälässä löytämään juuri sinun käyttötarkoituksiin parhaiten sopivat aurinkolasilinssit.

Aurinkolasilinssit yleiskäyttöön

Aurinkolasilinssit yleiskäyttöön

PERUS
Hyvätasoinen yleiskäyttöön soveltuva aurinkolasilinssi.

Yksiteholinssit 60 € ja moniteholinssit 120 €

PAREMPI

Laadukkaat, ohuet, kevyet ja kestävät linssit. Linssit sopivat suuremmillekin voimakkuuksille ja ne ovat helppo pitää puhtaana.

Yksiteholinssit alk. 120 € ja moniteholinssit alk. 200 €

Aurinkolaseja yleiskäyttöön

Aurinkolasilinssit autoiluun, vesille ja ulkoiluun

PERUS
Hyvä laatuiset polarisoivat linssit aktiiviseen elämään, erityisesti autoiluun, vesille tai ulkoiluun.

Yksiteholinssit 160 € ja moniteholinssit alk. 220 €

PAREMPI

Laadukkaat, ohuet, kevyet ja kestävät, polarisoidut linssit nopeuttavat reaktioaikaa. Linssit sopivat suuremmillekin voimakkuuksille.

Yksiteholinssit 220 € ja moniteholinssit alk. 300 €

Polarisoivat linssit
liukuvärjätyt linssit

Muodikkaat aurinkolasilinssit

PERUS
Ohuet, kevyet, kestävät ja laadukkaat aurinkolasilinssit muodikkaalla liukuvärjäyksellä.

Yksiteholinssit 190 € ja moniteholinssi 290 €

PAREMPI

Erittäin näyttävät, muodikkaat, liukuvärjätyt ja optisesti laadukkaat polarisoivat linssit kauden upeimpiin aurinkolasikehyksiin.

Yksiteholinssit 340 € ja moniteholinssit 440 €

Muodikkaat aurinkolasit

Aurinkolasilinssit urheiluun

PERUS
Nämä aurinkolasilinssit valmistetaan 1 x ohennetusta 1.6 materiaalista ja ne sopivat hyvin isoihin tai kaareviin kehyksiin. Valittavissa myös peilipinnalla ilman lisämaksua.

Yksiteholinssit 240 € ja moniteholinssit 340 €

PAREMPI

Nämä aurinkolasilinssit valmistetaan 1 x ohennetusta 1.6 materiaalista ja ne sopivat hyvin isoihin tai kaareviin kehyksiin. Näkemisen terävyyttä lisää polarisoiva ominaisuus. Valittavissa myös peilipinnalla ilman lisämaksua.

Yksiteholinssit 340 € ja moniteholinssit 440 €

Peililinssit
Hinnat sisältävät aina kaksi linssiä. Kuvituskuvat ovat suuntaa antavia.

Silmälasiturva

Pelkäätkö uusien aurinkolasiesi rikkoutuvan? Silmälasiturva on  tuoteturva, joka korvaa silmälaseille tai aurinkolaseille sattuneet vahingot ja rikkoutumiset kahden vuoden ajan.

Silmälasiturvan hinta

  • Yksiteholasit 30 euroa
  • Moniteholasit 50 euroa

Auringolta kannattaa suojautua

Auringolta suojatuminen on erityisen tärkeää niin kesällä kuin talvellakin

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 201

Kysy chatissa

Avaa chat

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.