Aurinkolasilinssit

Aurinkolasiostoksilla sinun tarpeesi ovat aina lähtökohta. Harrastatko golfia, pyöräilyä, ajatko paljon autolla tai etsitkö ehkä isoja muodikkaita aurinkolaseja? Silmäasemalta saat aurinkolaseihin laatulinssit omilla voimakkuuksillasi mallista riippumatta. Aurinkolaseissamme voimakkuuksilla on aina kova pinnoite ja heijastamaton takapinta, sekä tietysti 100% UV-suoja.

Aurinkolasilinssit eri käyttötarpeisiin

Hyvin valitut ja istuvat aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä, liialta valolta ja häikäisyltä sekä tuulen ja pölyn vaikutuksilta. Optisesti laadukkailla aurinkolaseilla näet värit ja maiseman vääristämättömänä.

Polarisointi poistaa tehokkaasti heijastuksia esim. märältä tienpinnalta tai vedestä. Sopii erityisesti autoiluun ja veneilyyn. Polarisoivia linssejä voi suositella kaikille muille paitsi lentäjille

Eri linssiväreillä voidaan käyttötarkoituksen mukaan suodattaa ei toivottuja valonsäteitä. Ruskea suodattaa parhaiten sinistä valoa eli näet ympäristön kirkkaasti myös pilvisellä säällä. Harmaa pimentää tehokkaasti kirkkaissa olosuhteissa. Vihreä-harmaa värit pysyvät aidoimmillaan, valot ja varjot erottuvat hyvin. Asiantuntijamme auttavat sinua myymälässä löytämään juuri sinun käyttötarkoituksiin parhaiten sopivat aurinkolasilinssit.

Aurinkolasilinssit yleiskäyttöön

Aurinkolasilinssit yleiskäyttöön

PERUS
Hyvätasoinen yleiskäyttöön soveltuva aurinkolasilinssi.

Yksiteholinssit 51 € (60 €) ja moniteholinssit 102 € (120 €)

PAREMPI

Laadukkaat, ohuet, kevyet ja kestävät linssit. Linssit sopivat suuremmillekin voimakkuuksille ja ne ovat helppo pitää puhtaana.

Yksiteholinssit alk. 102 € (120 €) ja moniteholinssit alk. 170 € (200 €)

Aurinkolaseja yleiskäyttöön

Aurinkolasilinssit autoiluun, vesille ja ulkoiluun

PERUS
Hyvä laatuiset polarisoivat linssit aktiiviseen elämään, erityisesti autoiluun, vesille tai ulkoiluun.

Yksiteholinssit 136 € (160 €) ja moniteholinssit alk. 187 € (220 €)

PAREMPI

Laadukkaat, ohuet, kevyet ja kestävät, polarisoidut linssit nopeuttavat reaktioaikaa. Linssit sopivat suuremmillekin voimakkuuksille.

Yksiteholinssit 187 € (220 €) ja moniteholinssit alk. 255 € (300 €)

Polarisoivat linssit
liukuvärjätyt linssit

Muodikkaat aurinkolasilinssit

PERUS
Ohuet, kevyet, kestävät ja laadukkaat aurinkolasilinssit muodikkaalla liukuvärjäyksellä.

Yksiteholinssit 161,50 € (190 €) ja moniteholinssit 246,50 € (290 €)

PAREMPI

Erittäin näyttävät, muodikkaat, liukuvärjätyt ja optisesti laadukkaat polarisoivat linssit kauden upeimpiin aurinkolasikehyksiin.

Yksiteholinssit 289 € (340 €) ja moniteholinssit 374 € (440 €)

Muodikkaat aurinkolasit

Aurinkolasilinssit urheiluun

PERUS
Nämä aurinkolasilinssit valmistetaan 1 x ohennetusta 1.6 materiaalista ja ne sopivat hyvin isoihin tai kaareviin kehyksiin. Valittavissa myös peilipinnalla ilman lisämaksua.

Yksiteholinssit 204 € (240 €) ja moniteholinssit 289 € (340 €)

PAREMPI

Nämä aurinkolasilinssit valmistetaan 1 x ohennetusta 1.6 materiaalista ja ne sopivat hyvin isoihin tai kaareviin kehyksiin. Näkemisen terävyyttä lisää polarisoiva ominaisuus. Valittavissa myös peilipinnalla ilman lisämaksua.

Yksiteholinssit 289 € (340 €) ja moniteholinssit 374 € (440 €)

Peililinssit
Ray-Ban linssit

Aidot Ray-Ban® aurinkolasilinssit voimakkuuksilla

Ray-Ban®-linssit ovat suunniteltu aina Ray-Ban®-kehyksiin, jonka vuoksi kehyksen istuvuudesta aiheuttamat haitat linssien optiikkaan ollaan saatu minimoitua. Ray-Ban®-linssit hiotaan DST-tekniikalla (Digital Surface technology), jonka ansiosta linssien näköalueet ovat erittäin laajat ja näkeminen on miellyttävää. Omilla voimakkuuksilla Ray-Ban®-linssit näyttävät päällepäin lähes samalta kuin ilman voimakkuuttakin. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä antistaattinen pinta. Linssit on mahdollista saada myös polarisaatiolla.

Yksiteholinssit alk. 187 € (220 €) Moniteholinssit alk. 357 € (420 €)

Ray-Ban® aurinkolasit

Huippulaadukkaat Oakley-aurinkolasilinssit

Silmäasemalta saat myös Oakley aurinkolasit vahvuuksilla. Oakleyn aurinkolasilinssit edustavat taattua Oakleyn huippulaadukasta teknologiaa. Oakleyn uusin innovaatio Prizm on teknologia, jonka avulla yksityiskohdat korostuvat optimaalista näkemistä varten. Oakleyn Prizm -teknologia korostaa niitä värejä, jotka ovat tärkeitä näkemistä varten, sekä terävöittää näöntarkkuutta parantaen yksityiskohtien hahmotusta. Tällöin suorituskyky ja reaktioaika kasvaa.

Yksiteholinssit alk. 272 € (320 €) Moniteholinssit alk. 348 € (410 €)

Peililinssit
Hinnat sisältävät aina kaksi linssiä. Kuvituskuvat ovat suuntaa antavia.

Silmälasiturva

Pelkäätkö uusien aurinkolasiesi rikkoutuvan? Silmälasiturva on  tuoteturva, joka korvaa silmälaseille tai aurinkolaseille sattuneet vahingot ja rikkoutumiset kahden vuoden ajan.

Silmälasiturvan hinta

  • Yksiteholasit 30 euroa
  • Moniteholasit 50 euroa

Kevään tyylikkäät aurinkolasit löydät Silmäasemalta

tommy hilfiger 03 2019 th 1520

Tommy Hilfiger

Näissä Tommy Hilfigerin aurinkolaseissa on läsnä brändit ikoniset värit sininen, punainen ja valkoinen. Klassinen muoto sopii moneen tyyliin.

puma 03 2019 pe0042s

Puma

Puman muovinen pilottiaurinkolasi viimeistelee jokaisen kesämiehen tarkan tyylin. Isot ja aavistuksen kaarevat aurinkolasit peittävät auringonsäteet monesta suunnasta.

hugo 03 2019 0321s

Hugo

Kulmikkaan pyöreä Hugon aurinkolasi sopii myös pienemmille kasvoille. Puumainen pinta ja kauniin sävyinen sininen tekevät näistä aurinkolaseista todella muodikkaat.

kate spade janalee s 302019

Kate Spade

Kate Spaden todella kissamaiset ja räväkän punaiset aurinkolasit ovat oiva valinta näyttävää tyyliä hakevalle. Harmaa linssi tummentaa säihkyvän auringon hyvin.

love moschino 03 2019 mol004

Love Moschino

Ultra trendikkäät Love Moschinon pyöreät aurinkolasit ovat jokaisen muotitietoisen valinta. Kaunis havannan ruskea kehys soveltuu monen eri värin kaveriksi.

marcopolo 032019 506144

Marc O´Polo

Heleän vaalea kehys yhdistettynä ruskean sävyisiin linsseihin ovat varma valinta. Etupinnan raidoitettu muovi tuo mielenkiintoa tyylikkääseen kokonaisuuteen.

bolle brecken 032019 12429

Bollé

Sporttiset Bollét ovat paitsi tyylikäs, mutta samalla käytännöllinen valinta. Harmaa kehys ja hehkuvan punaiset linssit ovat vauhdikas pari.

inspiro 03 2019 5018

Inspiro

Inspiron pyöreät vaalean ruskean sävyiset aurinkolasit sopivat tyyliin kuin tyyliin. Näihin saat myös omat voimakkuudet erittäin siististi, sillä pyöreä kehys soveltuu linssitykseen hyvin.

furla 0302119 700g

Puma

Dramaattinen Furla on rohkean naisen valinta. Kulmissa olevat peili aksentit tuovat mielenkiintoa koko mustaan kehykseen. Graafiset linjat ovat näyttävä kasvoilla.

Auringolta kannattaa suojautua

Auringolta suojatuminen on erityisen tärkeää niin kesällä kuin talvellakin

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.