Merkkiaurinkolaseja alkaen 10 €

Merkkiaurinkolaseja alkaen 10 €

Aurinkoa riittää vielä, joten nyt viimeistään kannattaa panostaa kunnon aurinkolaseihin. Juuri nyt myymme pois ison erän merkkiaurinkolaseja tasarahahinnoin, alkaen 10 euroa, ja kaikki muut aurinkolasitkin 30 prosentin alennuksella!

VARAA AIKA OPTIKOLLE TAI SILMÄLÄÄKÄRILLE VERKOSSA

TAI SOITA

010 190 200

(mpm/pvm) ma-pe 8-21, la 9-18

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (sis.alv 24%) ja kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 6 snt/min (sis.alv 24%)


Merkkiaurinkolaseja tasarahahinnoin

Tartu huikeisiin tasarahatarjouksiimme – löydät myymälöistämme ison erän merkkiaurinkolaseja 10, 30 ja 50 euron hintaluokissa. Mukana huippumerkkejä, kuten Marimekko, Ted Baker, Guess ja Ray-Ban.


Valikoima vaihtelee myymälöittäin, tunnistat tasarahahintaiset kehykset oransseista linssitarroista.


Muut aurinkolasit –30 %

Tarvitsetpa aurinkolaseja urheiluun, autoiluun tai vapaa-ajalle, meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita aurinkolaseja miehille, naisille ja lapsille. Saat aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman nyt 30 prosentin alennuksella! Osta myymälästä tai verkosta.


Valikoimassamme mm. huippumerkit Ray-Ban, Oakley, Carrera, Le Coq Sportif, Hugo Boss, Inspiro, Police ja Tommy Hilfiger.

Puolitimme hinnat!

Kun ostat silmälasit, saat valintasi mukaan 50 prosentin alennuksen joko uusien silmälasiesi kehyksistä tai linsseistä. Joten valitsetpa arvokkaammat merkkikehykset tai päätätpä panostaa viimeisen päälle varusteltuihin moniteholinsseihin, voit itse päättää kumpiin alennuksen hyödynnät. Tervetuloa edullisille silmälasiostoksille Silmäasemalle!


Silmälasien ostajalle tarjoamme ilmaisen optikon näöntutkimuksen.