Aurinkolasit -25 %

Voimakkuuksilla tai ilman!

Nyt on oikea aika hankkia merkkiaurinkolasit! Ja mikä parasta, nyt kaikki aurinkolasit -25 %, voimakkuuksilla tai ilman. Kyllä, aivan kaikki aurinkolasit koko laajasta merkkivalikoimastamme -25 %. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme.

Kaikki aurinkolasit Silmäasemalta -25 %

Kate Spade aurinkolasit

Kate Spade

119 € (159 €)

Cebe aurinkolasit

Cebe

97 € (129 €)

Love Moschino aurinkolasit

Love Moschino

134 € (179 €)

Tommy Hilfiger aurinkolasit

Tommy Hilfiger

44 € (59 €)

Bollé aurinkolasit

Bollé

119 € (159 €)

Love Moschino aurinkolasit

Love Moschino

149 € (199 €)

Kate Spade aurinkolasit

Kate Spade

44 € (59 €)

Bolle aurinkolasit

Bollé

74 € (99 €)

Love Moschino aurinkolasit

Love Moschino

134 € (179 €)

Silmäasemalta aurinkolasilinssit kaikkiin tilanteisiin

Hyvin valitut ja istuvat aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä, liialta valolta ja häikäisyltä sekä tuulen ja pölyn vaikutuksilta. Optisesti laadukkailla aurinkolaseilla näet värit ja maiseman vääristämättömänä.

Polarisointi poistaa tehokkaasti heijastuksia esim. märältä tienpinnalta tai vedestä. Sopii erityisesti autoiluun ja veneilyyn. Polarisoivia linssejä voi suositella kaikille muille paitsi lentäjille.

Eri linssiväreillä voidaan käyttötarkoituksen mukaan suodattaa ei toivottuja valonsäteitä.

Nyt saat aurinkolasit millä tahansa aurinkolasilinsseillä -25 %. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivat linssit ja aurinkolasit.

Peililinssit

Onko valintasi tänä kesänä viileän sporttiset pokat, vai edustatko hippityyliä ylisuurilla laseilla? Kesän tyylikkäimmät mallit ottavat inspiraatiota 60- ja 70-luvun muodoista ja futuristisista trendeistä. Monet brändit tuovat markkinoille myös unisex-malleja.

Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.

Tiesitkö, että lapsen silmät ovat hyvin valoherkät? Silmän mykiö on kirkas, joten lapsen laajat pupillit päästävät läpi enemmän valoa ja altistuvat siksi UV-säteilylle aikuisen silmää enemmän. 

Tarjous koskee uusia aurinkolasitilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Tarjous voimassa 23.6.2019 asti.