Eyezen-digilasit

Haitallinen sininen valo

Älypuhelimet, tabletit, tietokoneet ja TV ovat nykyään erottamaton osa elämäämme. Olemme yhteydessä toisiimme, opiskelemme, pelaamme ja rentoudumme sekä työskentelemme laitteiden avulla. Digitaalisten laitteiden tuottama haitallinen sininen valo ei kuitenkaan ole hyväksi silmälle. Se voi aiheuttaa silmien väsymistä, rasittumista, kuivuuden ja kutinan tunnetta ja jopa unettomuutta. Saatat kokea myös niska- ja hartiaseudun jännittyneisyyttä. Näitä haittavaikutuksia voit ehkäistä Eyezen -digilaseilla.

Huolehdi silmistäsi Eyezen -digilaseilla

Essilor Eyezen -digilasit ovat uuden sukupolven silmälasit 20-45-vuotiaille, joka ei tarvitse näönkorjausta. Se on täysin uusi tuote, joka on suunniteltu digitaaliseen elämäntyyliin. Eyezen -digilasit parantavat elämänlaatuasi: ne on suunniteltu suojaamaan silmiä digitaalisen maailman ja ruutuajan aiheuttamalta rasitukselta ja väsymykseltä. Essilor Eyezen -digilasit suodattavat haitallista sinistä valoa päästäen hyödyllisen sinisen valon linssin läpi.

Eyezen Bluedream Digilasit

69 €

Eyezen Bluebird Digilasit

69 €

Eyezen Bluestone Digilasit

69 €

Eyezen -digilasit — uusi tuote digitaaliseen elämäntapaan

Ympäristömme digitalisoituminen ja älypuhelimien, tablettien sekä muiden näyttöruutujen käyttötavat eivät ole mullistaneet ainoastaan arkipäiväämme vaan myös vartalomme asennon ja näkötapamme. Digitaalisten laitteiden tuottama haitallinen sininen valo ei ole hyväksi silmälle. Vaikka sininen valo on itsessään luonnollinen ilmiö, liiallisella altistumisella haitalliselle siniselle valolle voi kuitenkin olla negatiivisia vaikutuksia. Se voi aiheuttaa silmien väsymistä, rasittumista, kuivuuden ja kutinan tunnetta ja jopa unettomuutta. Saatat kokea myös niska- ja hartiaseudun jännittyneisyyttä virheellisen katseluasennon takia. Näiden haittavaikutusten takia Essilor on suunnitellut täysin uuden tuotteen, Eyezen -digilasit, silmälasit henkilöille, jotka eivät tarvitse taittovirheen korjausta. Vaikka et siis tarvitse silmälaseja voimakkuuksilla Eyezen -digilasit ovat apu tämän päivän digitaalisen elämäntavan tarpeisiin. Eyezen -digilasit ovat myös erinomaisesti pelilasit, tietokone pelaamista varten. Digilasit ovat kuitenkin kehittyneemmät, sillä perinteiset pelilasit suodattavat sinisen valon linssin värin avulla, digilasit tekevät tämän suodattamisen kehittyneen pinnoitteensa avulla.

Digilasit on tarkoitettu päivittäiseen yleiskäyttöön kaikille, jotka haluavat suojata silmänsä haitalliselta siniseltä valolta. Linssien alaosassa on alue, johon on hiottu pieni lähinäkemistä helpottava +0,40 voimakkuus ja auttaa katseluasennon parantamisessa. Haitallista sini-violettia valoa suodattava Crizal Prevencia -pinnoite parantaa kontrastia ja vähentää näytöiltä heijastuvaa häikäisevää valoa*. Terveellinen sininen valo, joka säätelee mm. vuorokausirytmiämme ja mielialaamme läpäisee linssin esteettä. Crizal Prevencia antaa tehokkaan suojan myös UV-säteitä vastaan sekä suojan heijastuksilta, lialta, naarmuilta, pölyltä ja vedeltä.

Kolme syytä valita Eyezen -digilasit

• Ehkäisee silmien liikarasitusta, jota kokee 75% digitaalisten laitteiden käyttäjistä.**
• Aina terävä ja miellyttävä näkeminen huolimatta laitteen koosta ja käyttöetäisyydestä.
• Parantaa kontrastia ja vähentää digitaalisten laitteiden näytöistä tulevaa häikäisyä, joka aiheuttaa silmien kuivumista ja väsymistä.

*) Crizal Prevencia suodattaa 20% haitallisesta sini-violetista valosta
**) Kuluttajatutkimus - 4000 osallistujaa - Ipsos 2014

Eyezen Trueblue Digilasit

69 €

Eyezen Bluestone Digilasit

69 €

Eyezen Bluenote Digilasit

69 €

Kenelle digilasit sopivat? Kaikille!

Täysin uusi tuote, joka on suunniteltu digitaaliseen elämäntyyliin

digilasit

Täysin uusi tuote, joka on suunniteltu digitaaliseen elämäntyyliin.

Tiesitkö että 90% meistä käyttää keskimäärin neljää digitaalista laitetta päivittäin.

digilasit
digilasit

Essilor Eyezen -digilasit vähentävät silmien rasitusta digitaalisia näyttöruutuja katseltaessa.

Ylläpitää silmiesi terveyttä suodattamalla selektiivisesti haitallista sinistä valoa ja UV-säteitä.

digilasit
digilasit

Ne helpottavat pienten yksityiskohtien ja merkkien luettavuutta digitaalisilta laitteilta.

Vähentää silmien rasitusta ja ylläpitää silmien terveyttä.

digilasit

Tarvitsetko voimakkuudella olevat silmälasit digilasien ominaisuuksilla? Sekin onnistuu Silmäasemalla! Tule liikkeeseen tutustumaan vaihtoehtoihimme tai varaa aika optikolle ja autamme sinua löytämään ratkaisun digitaalisen maailman tuomiin haasteisiin.