Ikänäöstä eroon linssileikkauksella

Näe kuten haluat - linssileikkaus alkaen 1695 €

Tiesitkö, että moniteholaseista on mahdollista päästä eroon linssileikkauksen avulla. Silmäaseman linssileikkauksessa silmän oma linssi korvataan uudella keinolinssillä, jonka ominaisuudet valitaan juuri sinun toiveidesi ja näkemisen tarpeidesi mukaan.

Silmäsairaaloissamme linssileikkauksia tekevät asiantuntevat silmälääkärit, joilla on kokemusta tuhansista leikkauksista. Linssileikkaus voi sopia sinulle, joka olet yli 45-vuotias ja haluat eroon silmälaseista. Aloita maksuttomasta hoitoarviosta lähimmällä Silmäasemalla. Varaa aika heti >>

Linssileikkauksen maksuton hoitoarvio

Maksuttomassa hoitoarviossa käyt läpi asiantuntijamme kanssa, miten tällä hetkellä näet ja miten haluaisit nähdä. Saat arvion leikkauksen lopputuloksesta ja lisätietoa linssileikkauksesta. Hoitoarvio on täysin maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään. Lue lisää linssileikkauksesta >>

Linssileikkaus:

Yksiteho alk. 1695 € / silmä

  • Hinta sisältää aina hajataiton korjauksen

Moniteho alk. 2395 € / silmä

Meillä voit maksaa myös joustavasti 24 kk:n maksuajalla alk. 145 €/kk molemmat silmät.

Rahoitus - 24 kk koroton maksuaika

Jokaisella on oikeus nähdä hyvin. Tarkka näkö ei mielestämme saisi jäädä kenellekään haaveeksi, ja siksi tarjoamme sinulle helpon ja joustavan tavan maksaa kaikki palvelumme. Silmäsairaalatilin avulla voit maksaa leikkauksen sinulle sopivissa erissä. Saat jopa 24 kk korotonta maksuaikaa.

Ikänäöstä eroon linssileikkauksella

Asiantuntijoillamme on kokemusta tuhansista leikkauksista

Onko sinulla kysyttävää linssileikkauksesta? Asiantuntijamme auttaa.

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme arvioi leikkauksen sopivuuden sinun silmillesi. Et sitoudu mihinkään ja saat tilaisuuden keskustella sinua mietityttävistä asioista. Voit myös kysyä lisää asiakaspalvelustamme chatin kautta.

Soita

010 190 201

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.