Kaikki kehykset -70 %

+Silmälasien ostajalle aurinkolasit -50 %

Päivitä kerralla silmä- ja aurinkolasityylisi uuteen uskoon Silmäaseman kesäalessa! Silmälasien ostajalle koko kehysvalikoima -70 % ja mitkä tahansa aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman puoleen hintaan. Lisäksi 25 000 kappaleen erä merkkikehyksiä 1 €.

Tarjoamme myös ilmaisen optikon näöntarkastuksen kaikille 4.8. asti. Varaa aika kätevästi verkossa!

Kaikki kehykset -70 %

 

 

Silmälasien ostajalle koko kehysvalikoima -70 %!

Yksitehot, monitehot, lukulasit – näkemisen tarpeet ovat yksilöllisiä. Silmäasema tarjoaa tarpeisiisi sopivat silmälasit, linssit sekä kattavan valikoiman myös laatubrändien merkkikehyksiä. Voit valita joko edullisemmat silmälasit tai panostaa räätälöityihin yksilöllisiin ratkaisuihin. 

 

 

 

Silmälasien ostajalle mitkä tahansa aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman puoleen hintaan! 

Silmäaseman laajasta valikoimasta löydät laadukkaita aurinkolaseja miehille, naisille ja lapsille. Meillä on runsaasti laseja eri tarkoituksiin ja tyyleihin huippumerkeiltä, mm. Carrera, Kate Spade, Inspiro, Oakley, Police ja Tommy Hilfiger.

 

Aurinkolasit -50 %

 

Kehyksiä eurolla

 

 

 

Silmälasien ostajalle erä merkkikehyksiä 1 €/kpl! 

Kesäalessa 25 000 kappaleen erä merkkikehyksiä muun muassa seuraavilta merkeiltä: Tommy Hilfiger, Furla, Kate Spade, Marimekko, Norr, Skaga, HK-titan, Norr, Puma ja paljon muita. Selaa kehyksiä verkkokaupassa tai tule suoraan myymäläämme ja nappaa parhaat päältä!

 

Optikon näöntutkimus 0 €

Tarjousehdot

Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Tarjous voimassa 4.8.2019 asti. Optikon näöntutkimus 0 € 4.8.2019 asti.