Kaikki silmälasit -40%

Marimekko, Puma, Kate Spade, Furla.. Nyt saat aivan kaikista silmälaseista 40% alennuksen. Valitse mitkä tahansa kehykset ja mitkä tahansa linssit, saat silmälasien kokonaishinnasta -40 %. Tarjous koskee myös syksyn uutuuksia. Lisäksi ilmainen optikon näöntutkimus silmälasien ostajalle.

Versace

Versace

279 €

167,40 €

Kultaa, kimallusta ja koristeita niitä näistä Versacen kehyksistä löytyy. Tumma havanna-etuosa yhdistettynä edellä mainittuihin yksityiskohtiin tekevät näistä kehyksistä säväyttävät.

ray ban

Ray-Ban®

199 €

119,40 €

Pilotti on yksi silmälasimaailman ikonisimmista muodoista ja se löytyy näistä Ray-Ban® kehyksistä. Klassinen kulta tuo metallinhohtoa kasvoille kauniisti.

Marimekko

Marimekko

239 €

143,40 €

Raikkaan huurteinen asetaattikehys ja puuterin sävyiset aksentit antavat näille Marimekon kehyksille hempeän kosketuksen. Kasvoilla nämä kehykset näyttävät vieläkin upeammilta.

Kunoqvist

Kunoqvist

279 €

167,40 €

Skandinaavisen vihreä mattapintainen kehys pyöreässä muodossa antavat tälle KunoQvistin kehykselle veikeän ilmeen. Kuparin hohto tuo mukavaa ilmettä vihreän rinnalle.

christian lacroix

Christian Lacroix

279 €

167,40 €

Vintagehenkinen ja raikkaan punainen Christian Lacroixin kehys ei jätä ketään kylmäksi. Korumaisen kaunis kehys antaa omaan tyyliin sitä jotain extraa.

Kate Spade Atalina

Kate Spade

219 €

131,40 €

Tämä pantterikuvioinen kehys varmasti huomataan joka tilanteessa. Rohkea nainen sonnustautuu tänä syksynä siis Kate Spaden näyttävään kehykseen.

Optikon yksilöllinen näöntutkimus silmälasien ostajalle 0 € (normaalihinta 25 €)

Optikon näöntutkimukseen kuuluu:

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muilakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim, liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

Laatulinssit -40%

linssit

Jokaisella meistä on yksilölliset näkemisen tarpeet. Tärkeintä miellyttävässä katselussa on omaan elämäntyyliin sopivat linssit. Silmäasemalta löydät linssejä peruslinsseistä räätälöityihin.

Työn luonne, elämäntapa, harrastukset ja ikä vaikuttavat linssivalintaan. Lähes kaikki linssimme on valmistettu korkeataitekertoimisista materiaaleista, mikä tekee linsseistä kestävämmät, ohuemmat ja keveämmät kuin vakiolinssit. Tavallisimmat silmälasien linssityypit ovat yksiteho-, syväterävä- ja moniteholinssit

S-bonus

Merkkiaurinkolaseja jopa -50% ja kaikki aurinkolasit vähintään -25%. Aurinkolasien ostajalle aurinkolasilinssit omilla voimakkuuksilla -15%.

Oakley

Oakley

219 €

109,50 €

Marimekko

Marimekko

199 €

99,50 €

ted baker

Ted Baker

129 €

64,50 €

Tarjousehdot

Silmälasitarjous on voimassa 2.9.2018 asti. Aurinkolasien ostajalle aurinkolasilinssit voimakkuuksilla -15%. Aurinkolasitarjoukset ovat voimassa 19.8.2018 asti. Tarjoukset koskevat uusia tilauksia, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin.