Kaikki silmälasit -40 %

Vai eroon silmälaseista?

Meillä sinä päätät miten haluat nähdä, siksi me tarjoamme kaikki näkemisen vaihtoehdot sinulle. Jos valintasi on silmälasit, saat ne nyt -40 %, millä tahansa kehyksillä tai linsseillä. Vai haluaisitko aloittaa elämän ilman silmälaseja? Tule asiantuntijamme täysin maksuttomaan hoitoarvioon, jossa pääset keskustelemaan leikkauksesta ja siitä miten sinä voisit nähdä ilman silmälaseja. Tule meille, niin autamme sinua näkemään paremmin ja tyylikkäästi.

 

 

Optikon näöntutkimus 0 €

 

Onko valintasi silmälasit?

Silmälasit ovat upea asuste, joita vaihtelemalla saat kivaa vaihtelua tyyliisi. Silmäasemalla käytämme Hoyan huippulinssejä, jonka lisäksi kehysvalikoimamme on yksi alan kattavammista. Valikoimastamme löydät linssit ja kehykset edullisesta aina huippuunsa räätälöityihin vaihtoehtoihin. Voit olla varma, kun ostat silmälasit meiltä niin saat juuri sinulle parasta. Aloita optikon näöntutkimuksesta, jonka saa nyt ilmaiseksi kun ostat silmälasit.

 

 

Hoitoarvio 0 €

 

Vai elämä ilman silmälaseja?

Meillä sinä saat valita miten haluat nähdä. Oletko miettinyt millaista elämä voisi olla ilman silmälaseja? Täysin maksuttomassa hoitoarviossa pääset keskustelemaan silmäleikkauksesta ja siitä miten sinä voisit nähdä ilman silmälaseja. Hoitoarviossa voit käydä sinua lähimmässä myymälässä tai silmäsairaalassa. Lisäksi hoitoarviossa 31.5.2019 mennessä käyneille 50 € ostosrahaa aurinkolaseihin. Lue lisää edusta.

 

Jos valintasi on upeat uudet silmälasit, niin tutustu valikoimaamme!

 

Inspiro

Inspiro

35 € (59 €)

Läpikuultavan sininen leikittelee mielenkiintoisen yläreunan kuvioinnin kanssa tässä Inspiron kehyksessä.

 

Ergo

Ergo

59 € (99 €)

Tämä kristallin kirkas muovikehys on kauden trendien mukainen ja sopii moniin eri tyyleihin.

 

Inspiro

Inspiro

35 € (59 €)

Puuterin vaaleanpunainen Inspiron kehys siroilla aisoilla on oiva valinta hempeää etsivälle.

 

McQ

McQ

95 € (159 €)

Graafinen, mutta samalla kevyt McQ:n kehys tekee sinusta katu-uskottavan tyyliniekan.

 

Puma

Puma

95 € (159 €)

Pyöreää ja punaista, kevyttä ja graafista, näistä aineksista on tämä Puman kehys muotoiltu.

 

Furla

Furla

155 € (259 €)

Raikas fuksia antaa kauniisti väriä ja hehkua kasvoille.

Huippulinssit -40 %

Jokaisella meistä on yksilölliset näkemisen tarpeet. Tärkeintä miellyttävässä katselussa on omaan elämäntyyliin sopivat linssit. Silmäasemalta löydät linssejä peruslinsseistä räätälöityihin.

Työn luonne, elämäntapa, harrastukset ja ikä vaikuttavat linssivalintaan. Lähes kaikki linssimme on valmistettu korkeataitekertoimisista materiaaleista, mikä tekee linsseistä kestävämmät, ohuemmat ja keveämmät kuin vakiolinssit. Tavallisimmat silmälasien linssityypit ovat yksiteho-, lähipainotteiset- ja moniteholinssit.

Lue lisää linsseistä

Linssit

 

 

Moniteholinssit

 

 

 

Yksiteholinssit

 

S-bonus

Tarjousehdot

Tarjous koskee uusia silmä- ja aurinkolasitilauksia, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin. Tarjous voimassa silmälasitilauksissa 2.6.2019 asti ja aurinkolasitilauksissa 23.6.2019 asti.