Linssit

Jokaisella meistä on yksilölliset näkemisen tarpeet. Tärkeintä miellyttävässä katselussa on omaan elämäntyyliin sopivat linssit. Silmäasemalta löydät linssejä laajan valikoiman peruslinsseistä aina huippuunsa räätälöityihin. Työn luonne, elämäntapa, harrastukset ja ikä vaikuttavat linssivalintaan. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan parhaimmat linssit juuri sinulle.

Yksitehoiset, monitehoiset tai lähipainotteiset linssit

Lähes kaikki linssimme ovat valmistettu korkeataitekertoimisista materiaaleista, mikä tekee linsseistä kestävämmät, ohuemmat ja keveämmät kuin vakiolinssit. Tavallisimmat silmälasien linssityypit ovat yksiteho-lähipainotteiset- ja moniteholinssit.  Parhaan linssivaihtoehdon löytämiseksi kartoitamme näkemisen tarpeesi henkilökohtaisen näköprofiilin avulla linssien valinnan yhteydessä.

Linssien ohennukset

Lähes kaikki linsseistämme ovat valmiiksi yhden kerran ohennettuja 1.6 taitekertoimella. Ohennetut linssit ovat kestävämmät, esteettisesti kauniimmat sekä kevyemmät ja miellyttävämmät käyttää kuin ohentamattomat linssit. Linssien ohennus valitaan sinulle voimakkuuksien ja mm. valitun kehyksen mukaan.

Havainnekuva

 1.6 kerran ohennettu

Linssit ovat kevyet ja miellyttävät käyttää.

Havainnekuva

 1.67 kaksi kertaa ohennettu

Linssit ovat kevyet ja miellyttävät käyttää, sekä esteettisesti kauniit suurillakin voimakkuuksilla.

Havainnekuva

 1.74 kolme kertaa ohennettu

Linssit ovat erittäin kevyet ja ohuet suurissakin voimakkuuksissa.

Pinnoitteet

Linssin pinnoitteet lisäävät linssien käyttömukavuutta ja tekevät linsseistä mm. kestävämmät, helpommat puhdistaa, parantavat linssien valonläpäisyä, estävät epämiellyttävää heijastelua ja vähentävät linssien huurtumista sekä lian ja pölyn tarttumista linssin pintaan.

Käyttämissämme HOYA:n linsseissä on viimeisen teknologian linssipinnoitteet, kuten kolme kertaa peruspinnoitteita kestävämpi Super Hi-Vision ja markkinoiden kestävin Hi-Vision LongLife- linssipinnoite.

Meidän parhaimmassa yhdistelmäpinnoiteessa Hi-Vision Longlifessä on heijastuksenesto, erittäin suojaava käsittely naarmuja vastaan, likaa ja pölyä hylkivä ominaisuus, antistaattinen, helposti puhdistettava pinta. 100 % UV-suoja. Valitse Hi-Vision Longlife pinnoite kun haluat saada linssit, jotka kestävät

Sininen valo

Sininen valo kannattaa suodattaa BlueControl pinnoitteella

Auringossa tummuvat linssit – Sensity

Ulkona valaistustason mukaan tummuvat linssit toimivat sekä aurinkolaseina, että sisätiloissa kuten silmälasit. Linssit tummenevat aurinkolaseiksi UV-säteilyn vaikutuksesta ja vaalenevat takaisin sisälle mentäessä. Tummuvien linssien läpi maailma näyttää terävältä ilman häikäisyä. Lisäksi tummuvissa linsseissämme on 100% UV-suoja UVA- ja UVB- säteitä vastaan. Saatavina on kolme erilaista värisävyä: Ruskea, harmaa sekä vihreä.

Tummuvat linssit

Perus tummuvat linssit eivät tummene autossa sillä auton tuulilasi suodattaa UV-säteilyn, josta tummuminen käynnistyy. Mikäli toivot autossa tummenevaa linssiä, sopiva vaihtoehto on silloin Sensity Dark. Sensity Dark on sisätiloissa vaaleneva aurinkolasi, joten siinä on pieni jäännösväri myös kirkkaimmillaan. Sensity Dark puolestaan tummuu valaistustason mukaan, joten se on ulkona erittäin tumma ja tummuu myös auton sisällä riippuen auton tuulilasin mallista ja suodatuksesta. Sensity Dark tummuu sisällä esimerkiksi ikkunan läheisyydessä. Sensity Darkiin voi yhdistää myös Sensity Shine- peilipintaisen linssin.

 

Tutustu linsseihimme

Monitehot

 

MONITEHOLINSSIT

Moniteholinssit tarjoavat portaatonta näkemistä kaikille katseluetäisyyksille. Näköalueet sulautuvat tasaisesti toisiinsa, jolloin epämukavuudet etäisyyden muutoksissa kuten portaissa ja autolla ajettaessa poistuvat. Meiltä löydät valikoimista juuri sinun käyttötarpeisiin soveltuvat linssit.

Yksitehot

 

YKSITEHOLINSSIT

Silmäasemalla on laaja valikoima yksiteholinssejä erilaisten taittovirheiden korjaamiseen. Voit valita linssisi peruslinsseistä räätälöityihin. Korkeatasoiset yksiteholinssit valmistetaan yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti viimeisimmällä linssiteknologialla, jotta sinä näkisit parhaiten, ja katselusi olisi miellyttävää ja tarkkaa.

Lähipainotteiset linssit

 

LÄHIPAINOTTEISET LINSSIT

Lähityö on lisääntynyt ja muuttanut muotoaan merkittävästi johtuen erilaisten digitaalisten laitteiden kasvavasta käytöstä. Samaan aikaan työnäkeminen on muuttunut haasteellisemmaksi entistä isompien ja leveämpien näyttöjen ansioista.

Kaksiteholinssit

 

KAKSITEHOLINSSIT

Kaksiteholinsseillä tarkoitetaan linssejä, joilla näkee kahdelle etäisyydelle; lähelle ja kauas. Kaksiteholinsseissä on näkyvä raja kauko- ja lähiosan välillä.

Aurinkolasilinssit

 

AURINKOLASILINSSIT

Aurinkolasiostoksilla sinun tarpeesi ovat aina lähtökohta. Harrastatko golfia, pyöräilyä, ajatko paljon autolla tai etsitkö ehkä isoja muodikkaita aurinkolaseja? Silmäasemalta saat aurinkolaseihin laatulinssit omilla voimakkuuksillasi mallista riippumatta.

Erikoislinssit

 

ERIKOISLINSSIT

Me Silmäasemalle haluamme pitää huolen sinun näöstäsi sinulle parhaalla mahdollisimmalla tavalla. Tämän vuoksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima erikoislinssejä ja muita optisia apuvälineitä.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.