Linssit tai kehykset -50%

Linssit tai kehykset –50 %

Elo-syyskuu on uusien alkujen aikaa, joten nyt on hyvä hetki päivittää myös näköasiat kuntoon. Olivatpa silmälasitarpeesi millaiset tahansa, juuri nyt hankit uudet lasit mukavan edullisesti, sillä puolitimme hinnat! Saat valintasi mukaan 50 prosentin alennuksen joko kehyksistä tai linsseistä. 

VARAA AIKA OPTIKOLLE TAI SILMÄLÄÄKÄRILLE VERKOSSA

TAI SOITA

010 190 200

(mpm/pvm) ma-pe 8-21, la 9-18

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (sis.alv 24%) ja kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 6 snt/min (sis.alv 24%)

Puolitimme hinnat!

Kun ostat silmälasit, saat valintasi mukaan 50 prosentin alennuksen joko uusien silmälasiesi kehyksistä tai linsseistä. Joten valitsetpa arvokkaammat merkkikehykset tai päätätpä panostaa viimeisen päälle varusteltuihin moniteholinsseihin, voit itse päättää kumpiin alennuksen hyödynnät. Tervetuloa edullisille silmälasiostoksille Silmäasemalle!


Silmälasien ostajalle tarjoamme ilmaisen optikon näöntutkimuksen.

Moniteholinssit


MONITEHOLINSSITMoniteholinsseillä näet portaattomasti kaikille katseluetäisyyksille. Näköalueet kaukana ja lähellä sulautuvat tasaisesti toisiinsa, jolloin epämukavat etäisyyden muutokset esimerkiksi portaissa liikkuessa ja autolla ajaessa poistuvat.

Yksiteholinssit


YKSITEHOLINSSITSilmäasemalla on laaja valikoima yksiteholinssejä erilaisten taittovirheiden korjaamiseen. Tänä päivänä ne voidaan valmistaa entistä tarkemmin käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin, laatua unohtamatta.

Lähipainotteiset linssit


LÄHIPAINOTTEISET LINSSITSyväterävät lähilinssit ja toimistomoniteholinssit tarjoavat näkemisen helppoutta lähi- ja välietäisyyksille, niin töissä kuin vapaalla.

Kaksiteholinssit


KAKSITEHOLINSSITKaksiteholinsseillä tarkoitetaan linssejä, joilla näkee kahdelle etäisyydelle; lähelle ja kauas. Kaksiteholinsseissä on näkyvä raja kauko- ja lähiosan välillä.

Aurinkolasilinssit


AURINKOLASILINSSITLaadukkaat ja istuvat aurinkolasit suojaavat silmiä häikäisyltä, UV-säteilyltä, tuulelta ja pölyltä. Optisesti laadukkailla aurinkolaseilla näet värit ja maiseman luonnollisina ja vääristämättöminä.

erikoislinssit


ERIKOISLINSSIT


Me Silmäasemalle haluamme pitää huolen sinun näöstäsi sinulle parhaalla mahdollisimmalla tavalla. Tämän vuoksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima erikoislinssejä ja muita optisia apuvälineitä.

Erä aurinkolaseja alkaen 1 0€


Merkkiaurinkolaseja tasarahahinnoin

Tartu huikeisiin tasarahatarjouksiimme – löydät myymälöistämme ison erän merkkiaurinkolaseja 10, 30 ja 50 euron hintaluokissa. Mukana huippumerkkejä, kuten Marimekko, Ted Baker, Guess ja Ray-Ban.


Valikoima vaihtelee myymälöittäin, tunnistat tasarahahintaiset kehykset oransseista linssitarroista.

Muut aurinkolasit -30%


Muut aurinkolasit –30 %

Tarvitsetpa aurinkolaseja urheiluun, autoiluun tai vapaa-ajalle, meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita aurinkolaseja miehille, naisille ja lapsille. Saat aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman nyt 30 prosentin alennuksella! Osta myymälästä tai verkosta.


Valikoimassamme mm. huippumerkit Ray-Ban, Oakley, Carrera, Le Coq Sportif, Hugo Boss, Inspiro, Police ja Tommy Hilfiger.