Lopeta silmiesi kuiva kausi

Vetistääkö, kuivaako tai kirveleekö silmiäsi? Saatat kärsiä kuivasilmäisyydestä. Tule Silmäasemalle, ja katsotaan sinulle yhdessä parhaat hoitomahdollisuudet. Tutustu myös kuivasilmäisyyden hoitotuotteisiin - nyt saat hoitotuotteet -20%!

Kuivasilmäisyyden oireet ja aiheuttajat

Kuivista silmistä kärsii yli 40% koko väestöstä.

Kuivasilmäisyys johtuu joko kyynelnesteen vähyydestä tai sen heikosta laadusta. Kyynelnesteen määrää ja laatua voidaan lisätä hoitamalla silmiä oikein. Yleisimpiä kuivasilmäisyyden aiheuttajia ovat näyttöpäätetyö, ilmastointi, sää; kuten kova tuuli tai pakkanen, monet lääkkeet, kosmetiikka sekä erilaiset yleissairaudet ja allergiat.

Oireita ovat muun muassa:

  • Kirvely
  • Polttelu
  • Roskan tai hiekan tunne silmissä
  • Punoitus
  • Kutina ja vetistely, vuotavat silmät
  • Väsyneet ja helposti ärtyvät silmät
  • Näöntarkkuuden vaihtelu
  • Valonarkuus

Silmäaseman asiantuntijat suosittelevat juuri sinulle sopivan hoidon.

Kaikki kuivan silmän hoitotuotteet -20%

Silmäaseman verkkokaupasta ja myymälösitä löydät monenlaisia kostutustippoja ja ravintolisiä, joilla voit hoitaa kuivia silmiä. Tipat ja suihkeet helpottavat oireita ja korjaavat vaurioita silmän pinnassa. Ravintolisä parantaa vähitellen kyynelnesteen laatua. Luomenreunapyyhkeet hoitavat rauhasia, jotka erittävät öljyä kyynelnesteeseen, öljy voitelee ja ehkäisee kyynelnesteen ennenaikaista haihtumista. 

 

silmätippa systane

Systane Ultra

Systane Ultra voitelevat silmätipat sopii silmien kuivuudesta johtuvan polttelun ja ärsytyksen tilapäiseen lievitykseen. Systane Ultra on pitkävaikutteinen ja lievittää oireita nopeasti. Voidaan käyttää samanaikaisesti myös piilolinssien kanssa lisäämään piilolinssien käyttömukavuutta.

kuivan silmän omega

Kuivan Silmän Omega

Kuivan Silmän Omega on ravintolisä, joka sisältää luomutyrniöljyä, mustikkauutetta sekä B2-vitamiinia. Näiden ainesosien on todettu useissa tutkimuksissa auttavan kyynelnesteen tuotannossa ja näin helpottavan merkittävästi kuivasilmäisyyden oireita.

piiloset biodrop

Piiloset BioDrop Spray

Piiloset BioDrop MD Spray on suljetulle silmäluomelle annosteltava emulsiosuihke, joka rauhoittaa kuivia ja ärtyneitä silmiä ja silmäluomia sekä hoitaa kuivaa silmänympärysihoa.Mikroemulsion tyrniöljy levittyy kyynelnesteen pinnalle vahvistaen silmien kuivumiselta suojaavaa lipidikalvoa. 

Tarjous koskee kostutustippoja ja -suihkeita, luomipyyhkeitä ja Kuivan Silmän Omegaa. Tarjous on voimassa 30.4.2018 asti.