Merkkiaurinkolaseja alkaen 10 €

Nyt kannatta tulla aurinkolasiostoksille, sillä merkkiaurinkolaseja löytyy huippuedullisesti! Upeita merkkejä kuten Norr, Puma, Ted Baker, Fendi ja Prada tasarahahinnoin alkaen 10 €. Käy nappaamassa parhaimmat päältä sillä tuotteita riittää niin kauan kuin varastoa on. Tarjous on voimassa kaikissa myymälöissämme sekä verkkokaupassa. Lisäksi kaikki aurinkolasilinssit omilla voimakkuuksilla -50 %! Tutustu aurinkolasilinsseihin.

Merkkiaurinkolasit alkaen 10 € myymälöissä ja verkkokaupassa

Norr

Norr

10 €

Norr Amanda aurinkolasit suojaavat auringolta hyvin ison linssinsä ansiosta. Liukuvärjätty etuosa tuo hauskan efektin korostaen aurinkolasien tummaa yläkaarta.

inspiro

Inspiro

10 €

Tässä Inspiron aurinkolasissa on veikeä kissamainen muoto. Räväkän punainen metallikehys tuo hauskan yksityiskohdan omaan pukeutumiseen.

Cebe

Cebe

10 €

Ceben lasten aurinkolasit ovat suunniteltu pysymään menossa mukana. Leveä aisa ja kaareva etuosa takaavat hyvän suojauksen auringolta.

Karen Millen

Karen Millen

30 €

Klassisen tyylikäs ja aina muodissa oleva ulkonäkö tekevät näistä Karen Millen aurinkolaseista hyvän hankinnan. Nämä sopivat moneen tyyliin.

ted baker

Ted Baker

30 €

Pilotti on aina in! Näissä Ted Bakerin aurinkolaseissa pilotti on tuotu tähän päivään kultaisilla peililinsseillä ja aavistuksen kaarevalla muodolla.

zoobug

Zoobug

30 €

Pikku tenavan unelma aukkarit! Näissä aurinkolaseissa kelpaa suojautua auringolta. Tuotteesta löytyvät nenätyynyt takaavat hyvän istuvuuden.

Furla

Furla

50 €

Näissä Furlan aurinkolaseissa yhdistyvät kaikki kovimmat trendit: Kissamainen muoto, liukuvärjätty etuosa ja materiaalien yhdistely.

Kate Spade

Kate Spade

50 €

Vähän bling blingiä Kate Spade tyyliin. Kevyt alaosa antaa kasvoilla ilmettä piristävänä vaikutelman kun etuosan paksumpi yläkaari nostaa kasvoja.

Marimekko

Marimekko

50 €

Marimekon vintage taidonnäyte. Yli-isot linssit ja hauskat aista, jotka alkavat aurinkolasin alakulmasta takaavat muotitietäjien siunauksen.

Osaa merkeistä saatavilla vain myymälästä. Tasarahahintaiset tuotteet on merkattu myymälöissä punaisin linssitarroin. Linssitarjous koskee uusia silmälasi- tai aurinkolasitilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Mikäli linssit halutaan omiin jo käytössä olleisiin kehyksiin, peritään lisäksi hiontamaksu 100 €. Sinistä valoa suodattava tai tummuva lisäominaisuus kaupan päälle yksilöllisiin ja räätälöityihin linsseihin. Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.