Merkkiaurinkolaseja alkaen 10 €

Nyt kannatta tulla aurinkolasiostoksille, sillä merkkiaurinkolaseja löytyy huippuedullisesti! Upeita merkkejä kuten Norr, Puma, Ted Baker, Fendi ja Kate Spade tasarahahinnoin alkaen 10 €. Käy nappaamassa parhaimmat päältä sillä tuotteita riittää niin kauan kuin varastoa on. Tarjous on voimassa kaikissa myymälöissämme sekä verkkokaupassa. Valikoima voi vaihdella myymälöittäin.

Merkkiaurinkolasit alkaen 10 € myymälöissä ja verkkokaupassa

 

Norr

 

Norr

10 €

Norr Ellen naisten aurinkolasit sopivat erinomaisesti vapaa-aikaan. Näissä ajattoman klassisissa aurinkolaseissa on kantikkaat, vihreät kehykset ja harmaat polarisoivat ja liukuvärjätyt linssit.

 

Zoobug

 

Zoobug

10 €

Zoobug Clubmaster ZB5031 lasten aurinkolasit sopivat hyvin yleiskäyttöön. Näissä värikkäissä ja persoonallisissa aurinkolaseissa on kissamaiset, siniset kehykset ja harmaat polarisoivat linssit, joissa keltainen peilipinta.

 

Havaianas

 

Havaianas

10 €

Havaianas PARATY/S aurinkolasit sopivat erinomaisesti vapaa-aikaan. Näissä värikkäissä ja persoonallisissa aurinkolaseissa on kantikkaat, punaiset kehykset ja harmaat linssit.

 

 

Karen Millen

 

Karen Millen

30 €

Karen Millen 5012 naisten aurinkolasit sopivat erinomaisesti näyttäytymiseen. Näissä aurinkolaseissa on kantikkaat, punaiset kehykset ja ruskeat linssit.

 

Puma

 

Puma

30 €

Puma PE0024S miesten aurinkolasit sopivat erinomaisesti näyttäytymiseen. Näissä urbaaneissa aurinkolaseissa on kantikkaat, kullanväriset kehykset ja harmaat linssit, joissa kullanvärinen peilipinta.

 

Marimekko

Marimekko

30 €

Marimekko Janette 5002 naisten aurinkolasit sopivat erinomaisesti näyttäytymiseen. Näissä värikkäissä ja persoonallisissa aurinkolaseissa on kissamaiset, mustat kehykset ja ruskeat liukuvärjätyt linssit.

 

Furla

 

Ted Baker

50 €

Ted Baker Garner 1463 naisten aurinkolasit sopivat erinomaisesti näyttäytymiseen. Näissä ajattoman klassisissa aurinkolaseissa on kissamaiset, mustat kehykset ja harmaat liukuvärjätyt linssit.

 

Kate Spade

 

Kate Spade

50 €

Kate Spade Angeliques/s naisten aurinkolasit sopivat erinomaisesti näyttäytymiseen. Näissä ajattoman klassisissa aurinkolaseissa on kissamaiset, ruskeat kehykset ja ruskeat liukuvärjätyt linssit.

 

Tommy Hilfiger

 

Tommy Hilfiger

50 €

Tommy Hilfiger TH 1471/S miesten aurinkolasit sopivat erinomaisesti näyttäytymiseen. Näissä urbaaneissa aurinkolaseissa on mustat kehykset ja ruskeat linssit.

Osaa merkeistä saatavilla vain myymälästä ja valikoima voi vaihdella myymälöittäin. Tasarahahintaiset tuotteet on merkattu myymälöissä punaisin linssitarroin.

Laaja valikoima aurinkolaseja