Merkkikehyksiä 1 €

Alensimme lisää! Nyt 15 000 kappaleen erä merkkikehyksiä 1 € ostaessasi silmälasit. Lisäksi aivan kaikki kehykset vähintään -70%. Ja optikon näöntutkimus kaikille nyt ilmaiseksi. Äläkä unohda aurinkolaseja, kesäauringon suojaksi myös kaikki jopa -50%.

Erä merkkikehyksiä 1 €

Lisäksi 15 000 kappaleen erä merkkikehyksiä nyt vain yhdellä eurolla silmälasien ostajalle. Valikoimamme vaihtelee myymälöittäin, joten nopea poimii parhaat päältä – toimi siis pian!

dolce & gabbana

Dolce & Gabbana

299 €

1 €

police

Police

239 €

1 €

furla

Furla

259 €

1 €

Kaikki merkkikehykset -70 %

Max Mara, Puma, Carrera, Tommy Hilfiger, Furla, Kate Spade, Police - Hanki upeat merkkisilmälasit nyt huippuedullisin hinnoin! Tule tutustumaan laajaan valikoimaan, asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset. 

christian lacroix 3051

Christian Lacroix

279 €

83,70 €

hugo boss

Hugo Boss

259 €

77,70 €

Kate Spade Atalina

Kate Spade

219 €

65,70 €

S-bonus

Optikon yksilöllinen näöntutkimus 0 €

Optikon näöntutkimukseen kuuluu:

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muilakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim, liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

näöntutkimus 0 €

Huippulinssien lisäominaisuudet 0 €!

Jokaisella meistä on yksilölliset näkemisen tarpeet. Tärkeintä miellyttävässä katselussa on omaan elämäntyyliin sopivat linssit. Silmäasemalta saat nyt huippulinsseihin auringossa tummuvan linssin tai haitallista sinistä valoa suodattavan pinnoitteen täysin ilmaiseksi.

 

Kaikki merkkiaurinkolasit -25 %, voimakkuuksilla tai ilman

Hyvin valitut ja istuvat aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä, liialta valolta ja häikäisyltä sekä tuulen ja pölyn vaikutuksilta. Optisesti laadukkailla aurinkolaseilla näet värit ja maiseman vääristämättömänä. Silmäaseman valikoimasta löydät yhden markkinoiden laajimmista aurinkolasilinssivalikoimista. Olipa kyseessä isot tai kaarevat aurinkolasit tai haluat esimerkiksi peilipinnan meiltä löytyy linssivaihtoehtoja joka lähtöön. Nyt saat aurinkolasit voimakkuuksilla alkaen 89 €.

Tutustu yksilöllisesti räätälöitäviin aurinkolasilinsseihimme >>

Oakley

Oakley

129 €

96,75 €

https://verkkokauppa.silmaasema.fi/aurinkolasit/versace-4306q

Versace

239 €

179,25 €

https://verkkokauppa.silmaasema.fi/aurinkolasit/kate-spade-johanna2-s-2

Kate Spade

159 €

119, 25 €

Tarjous koskee uusia aurinkolasi- tai silmälasitilauksia, kun ostat kehykset ja linssit, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Optikon yksilöllinen näöntutkimus 0 € (norm. 35 €), ei koske piilolinssitutkimusta. Huippulinssien lisäominaisuudet 0 € linsseihin, joihin ominaisuudet on saatavilla. Tarjous on voimassa 21.6.2018 asti.