Monitehoja piilolinsseinä 10 €

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla monitehopiilolinssejä 10 päivää hintaan 10 €. Saat optikon piilolinssisovituksen ja opastuksen (arvo 30 €) sekä sovituslinssit 10 päiväksi. Myös jälkitarkastus kuuluu hintaan.

Piilolinssien käytön voi aloittaa milloin tahansa

Nykypäivän moniteholinssit sopivat aikuisnäön korjaamiseen erinomaisesti ja ovat miellyttävät käyttää. Piilolinssit tarjoavat huomattavasti enemmän vapautta kuin silmälasit esimerkiksi harrastuksissa tai tyyli- ja ulkonäköasioissa.

Miten monitehopiilolinssit toimivat?

Näkeminen monitehopiilolinsseillä on erilaista kuin monitehosilmälaseilla. Monitehopiilolinsseissä on rakennettu erilliset alueet lähelle, välietäisyyksille ja kauas. Nämä alueet toimivat yhteistyössä silmien luonnollisen pupillitoiminnan kanssa, tarkentaen aina tarvittavalle etäisyydelle.

alcon
 

 

Opitkon piilolinssisovitus ja linssit 10 päiväksi 10 €

• Tarkistus, ettei piilolinssien käytölle ole estettä
• Parhaan sovituspiilolinssin valinta elämäntilanteesi ja tutkimusten perusteella
• Näöntarkistus ja piilolinssin sopivuuden varmistaminen
• Opastus piilolinssien käytössä ja hoidossa
• Jälkitarkastus 2-3 viikon päästä, jossa varmistetaan, että silmäsi voivat hyvin ja näet tarkasti piilolinsseilläsi

Toimi näin

1. Varaa aika piilolinssisovitukseen

Varaa aika piilolinssisovitukseen ajanvarauksestamme tai p. 010 190 200 (mpm / pvm). Ensimmäisessä piilolinssisovituksessa valitsemme silmillesi parhaiten sopivan linssin ja opastamme piilolinssien käytön. Sata mukaasi sovituspiilolinssit, jotta voit testata linssejä itse.

2. Jälkitarkastus eli kontrolli

Teemme monitehopiilolinssien jälkitarkastuksen noin 3-4 päivän kuluttua ensisovituksesta varmistaaksemme linssien toimivuuden. Tarvittaessa voimme jälkitarkastuksessa vaihtaa linssiä tai voimakkuutta. Jälkitarkastuksia tehdään kunnes olet täysin tyytyväinen.

3. Piilolinssien tilaus helposti verkosta

Kontrollin yhteydessä avaamme sinulle sähköisen reseptin verkkopalveluumme. Verkosta voit kätevästi tilata piilolinssit suoraan kotiin.

Tilaa piilolinssit kätevästi verkosta

Koodilla MONITEHOVIP saat verkkokaupasta monitehopiilolinssit -25 %

Dailies Total 1® Multifocal

Alcon Dailies total 1 multifocal

Kertakäyttöiset Dailies Total 1® Multifocal -piilolinssit ovat maailman ensimmäiset porrastetun vesipitoisuuden monitehopiilolinssit. Lähes yhdeksän kymmenestä tutkimuksessa haastatellusta käyttäjästä kertoi, että Dailies Total 1® Multifocal -piilolinssit tuntuivat mukvailta päivän päätteeksikin. Linssit on suunniteltu tämän päivän näkötarpeet huomioiden ja ne tarjoavat vaivatonta näkemistä sekä lähelle että kauas ilman pään asennon vaihtelua. Tässä linssissä yhdistyvät monien linssien parhaat ominaisuudet uudella tavalla. Dailies Total 1® Multifocal -linssit toimivat, kun tarvitset terävää näköä sekä kauas että lähelle.

Tarjousehdot

Kokeile monitehopiilolinssejä 10 päivää 10 €. Tarjous koskee kaikkia Alconin, Coopervisionin ja Johnson&Johnsonin monitehopiilolinssejä ja sisältää optikon piilolinssisovituksen (arvo 30 €) sekä sovituslinssit 10 päiväksi. Tarjous on voimassa 30.11.2018 asti.